Aerosmith: pe locuri, fiţi gata, rock!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Băieţii răi din Boston“ vor ajunge la Bucureşti, mâine, cu câteva ore înaintea show-ului de la Zone Arena. Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitară, backing vocal), Brad Whitford (chitară), Tom Hamilton (chitară bas) şi Joey Kramer (percuţie) aduc turneul „Cocked, Locked, Ready to Rock“ în România.

Citiţi şi

Încep pregătirile pentru concertul Aerosmith

Steven Tyler - o viaţă într-o carte

Accesul la concert este permis începând cu ora 18.00. În deschidere, pe scenă se vor afla membrii trupei Reamonn. Pregătirile pentru show au început luni. Peste 1.000 de persoane amenajează scena de peste 500 mp, tribunele, platforma pentru persoanele cu dizabilităţi şi backstage-ul.

Mâine, peste 400 de reprezentanţi ai forţelor de ordine vor asigura securitatea şi buna desfăşurare a evenimentului. Spectatorilor li se recomandă să vină cât mai devreme la concert, pentru a evita aglomeraţia. Porţile se deschid la ora 18.00.

image

Variantele pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou - magistrala 2, staţia Aurel Vlaicu sau Magistrala 1, staţia Ştefan cel Mare, tramvaiul 5, linia de RATB 110. Orarul mijloacelor de transport RATB din zonă va fi prelungit pâna la ora 00.00. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât se recomandă şoferilor să parcheze în zone mai îndepărtate.

Fructe şi varză pentru Steven Tyler şi Compania

Cei cinci americani vor ajunge în România în ziua concertului. În timpul show-ului, la garderobă, rockerii au cerut să aibă două boluri cu nuci Pecan, 800 de grame de afine, patru banane, un mănunchi de Kale (un soi de varză), patru mere Pink Lady, un ananas şi un mango tăiate bucăţi. La acestea se adaugă o cutie de prăjiturele fără zahăr, patru pachete de Myoplex Lite Vanilla - pudră proteică, două cutii de Ton Albacore în apă, un pachet de Tofu şi un iaurt cu vanilie, potrivit organizatorilor.

Mai sunt bilete la 3 categorii de preţ

Biletele la categoria Gazon B (140 de lei) s-au terminat. După ce această categorie a fost suplimentată, locurile cele mai ieftine au fost vândute din nou în totalitate. În acest moment, mai sunt disponibile trei categorii de bilete: Gazon A - 190 de lei, Golden Ring - 330 de lei, tribuna VIP (locuri pe scaune) – 590 de lei.

Restricţii 

Spectatorii sunt rugaţi să-şi păstreze locurile/sectoarele în timpul concertului. Biletul de intrare îşi pierde valabilitatea în momentul ieşirii din perimetrul stadionului. În plus, persoanele cu dizabilităţi beneficiază de o zonă special amenajată lângă tribună. În caz de ploaie, folosiţi pelerinele, întrucât accesul cu umbrele este strict interzis în incinta stadionului. După concertul rockerilor, în Woodstock Cafe, fanii Aerosmith sunt aşteptaţi la after party, de la ora 23.00.

Posibil setlist

Love In An Elevator
Back In The Saddle
Falling In Love (Is Hard On The Knees)
Eat The Rich
Pink
Livin' On The Edge
What It Takes
Chip Away The Stone
Train Kept A Rollin'
Cryin'
Lord Of The Thighs
Stop Messin' Around
I Don't Want To Miss A Thing
Sweet Emotion
Baby Please Don't Go
Draw The Line

Bis
Dream On
Walk This Way
Toys In The Attic

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite