Încep pregătirile pentru concertul Aerosmith

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape o mie de persoane vor fi implicate de luni pentru lucrările de amenajare la Zone Arena a scenei pe care se va desfăşura concertul de pe 18 iunie. Echipamentul tehnic al trupei va sosi la Bucureşti cu avionul.

Ce melodii vei asculta la concertul Aerosmith

Potrivit organizatorilor, lucrările vor începe luni, cu patru zile înainte de data concertului. Peste 1.000 de persoane vor participa la amenajarea scenei de peste 500 mp, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilităţi şi la configurarea backstage-ului.

„Un avantaj al relocării la Zone Arena (concertul a fost programat iniţial la Romexpo) este faptul că este un spaţiu mai lat, care permite mai multor spectatori să fie mult mai aproape de scenă şi să vadă mai bine“, a declarat Sorina Burlacu, director general Events, citată de Mediafax.

În ziua concertului, peste 400 de reprezentanţi ai forţelor de ordine vor asigura securitatea şi buna desfăşurare a evenimentului. Spectatorilor li se recomandă să vină cât mai devreme la concert, pentru a evita aglomeraţia. Porţile se deschid la ora 18.00.

Sunt aşteptate câteva zeci de mii de persoane astfel că se recomandă utilizarea transportului în comun, potrivit sursei citate.

Variantele pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou - magistrala 2, staţia Aurel Vlaicu sau Magistrala 1, staţia Ştefan cel Mare; tramvaiul 5; linia de RATB 110. Orarul mijloacelor de transport RATB din zonă va fi prelungit pâna la ora 24.00.

În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât se recomandă celor care vor sosi totuşi cu autoturisme să parcheze în zone mai îndepărtate.

În deschiderea concertului susţinut de Aerosmith, ce va dura aproape două ore, va cânta trupa Reamonn.

Biletele la concertul Aerosmith au preţurile de 140 lei - Gazon B, 190 lei - Gazon A, 330 lei - Golden Ring şi 590 lei - tribuna VIP (locuri pe scaune).
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite