EXCLUSIV A fost promovată la serviciu, deși stă mai mult în concediu. Vezi aici ce mai face femeia care i-a dus otrava Mădălinei Manole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retrasă și tristă - așa și-a petrecut ultimul an din viață Berta Slav, prietena Mădălinei Manole, cea care i-a procurat artistei sticla cu Furadan.

Astăzi, la fix un an de când prietena ei a murit în condiții neelucidate încă, Berta Slav nu a fost de găsit la birou. Femeia este angajată tot la Trezoreria Direcției Finanțelor Publice Ilfov și, chiar dacă are un program fix, de funcționar public, bucureșteanca a lipsit în repetate rânduri de la birou.

AUDIO Reacţiile prietenilor Mădălinei Manole: “Îşi iubea soţul şi copilul nespus şi i se lumina privirea când vorbea de ei” FOTOGALERIE

În urmă cu două săptămâni, atunci când Tribunalul București a decis ca procurorii să redeschidă dosarul morții Mădălinei Manole, reporterii „Adevărul" au încercat să ia legătura cu ea la birou, dar colegii acesteia ne-au spus că Berta Slav este în concediu medical.

Click pe fotografii pentru a vedea o galerie foto cu Mădălina Manole și fanul său nr. 1

image
image
image

Tot în concediu medical a fost și timp de câteva săptămâni, în lunile iulie și august 2010, imediat după moartea Mădălinei Manole. Și astăzi, la fix un an de la moartea Mădălinei, șefii Bertei Slav ne-au spus că aceasta și-a luat o zi de concediu de odihnă.

VIDEO Vânzările discurilor Mădălinei Manole au explodat după moartea ei FOTOGALERIE

Un an de la moartea Mădălinei Manole. Ascultă aici cele mai frumoase melodii ale artistei

Ce spun fanii Mădălinei Manole la un an de la moartea ei: "Nu voi înţelege niciodată cum a putut să-şi lase copilaşul singur pe lume!"

Un an de la moartea „Fetei cu părul de foc“: dosarul s-a redeschis la sfârşitul lui iunie după ce, anterior, procurorii au dat verdictul sinucidere

Câștigă lunar 1.900 de lei de la stat

În ciuda concediilor, Berta Slav a reușit să promoveze la serviciu. Astfel, potrivit declarației de avere postată de aceasta în luna aprilie 2011, ea era încadrată ca inspector principal la Trezoreria Direcției Finanțelor Publice Ilfov, după ce în declarația de avere postată în septembrie 2010 scrisese că era inspector asistent.

Click pe imagini pentru o galerie foto inedită din tinerețea Mădălinei Manole

image
image
image

Potrivit declarației de avere, Berta Slav nu deține niciun teren, nicio casă sau alte bunuri. În 2010 a câștigat de la stat 22.835 lei, adică un salariu mediu lunar net de 1.900 de lei.

Vezi AICI declarația de avere a Bertei Slav

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite