Cea mai bună alpinistă a României „abandonată“ de Ministerul Turismului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat pentru jurnalul.ro , Crina "Coco" Popescu a spus că Ministerul Dezvoltării nu a mai sprijinit-o în expediţiile sale aşa cum se lăuda.

Anul trecut, în iulie, Elena Udreaa promis că Ministerul Turismului va încheia un parteneriat cu tânăra alpinistă Crina Coco Popescu pentru promovarea Munţilor Carpaţi. Însă nu s-a ţinut de promisiune.

„Dacă acesta e adevărul, eu ce să spun că nu e aşa?Mulţi nu înţeleg fenomenul şi de aceea au câteodată o reacţie exagerată. O expediţie importantă ar costa chiar şi 70.000 de euro de persoană. De obicei, fiecare membru al echipei trebuie să achite o sumă în avans, pentru bilete de avion sau asigurări. Am avut parte de emoţii mari şi momente groaznice în care totul părea năruit din cauza aspectului financiar", spune Coco, citată de jurnalul.ro.

Coco pleacă pe schiuri la Polul Nord

În ciuda piedicilor, Crina spune că ia cu ea în toate expediţiile ministeagul României, fiindcă s-a născut şi a crescut. „Iubesc România şi n-am s-o părăsesc niciodată. Le mulţumesc românilor că s-au gândit la mine când am avut nevoie de ei", se mândreşte alpinista.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite