Mihaela Tatu şi-a luat concediu medical după operaţia de fibrom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta braşoveană de televiziune Mihaela Tatu a trecut recent printr-o operaţie de fibrom uterin, iar acum se află în concediu medical.

Ea declară ca va reveni pe sticlă abia după ce recuperarea va fi totală. Până atunci vedeta Antenei 2 a întrerupt emisiunile „Celebri sau Nu" şi „Hanul lu" Tatu". Operaţia a durat vreo cinci ore, iar acum vedeta se află în recuperare.

Am avut o problemă de sănătate pe care am depăşit-o cu bine. Mulţumesc Celui de Sus,  cu foarte bine. M-am operat. Anul trecut, în mai, am descoperit că am un fibrom cam măricel.

Citeşte aici mai multe amănunte

Bine vascularizat şi care creştea precum Făt-Frumos. Ce bine e că acum pot glumi şi vorbi detaşat despre asta. Am primit tot felul de indicaţii cu privire la natura operaţiei pe care ar trebui să o fac.

Acum sunt în recuperare pentru că nu a fost o operaţie uşoară. A durat vreo cinci ore, dar totul e bine, când se termină cu bine. Am senzaţia că s-a mai încheiat un capitol din viaţa mea.

Am în faţă un nou început şi că dacă voi avea grijă cum trebuie de mine, voi mai avea multă treabă de acum încolo", a declarat Mihaela Tatu, recent, într-un interviu pentru radardemedia.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite