Mihaela Tatu, recuperare după operaţia de fibrom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Tatu a trecut cu bine peste problemele medicale care au făcut-o să se retragă de pe micul ecran. În urmă cu o lună, prezentatoarea emisiunilor  „Celebri sau Nu“ şi „Hanul lu’ Tatu“ de pe Antena 2 a suportat o intervenţie chirurgicală care a durat cinci ore, pentru extirparea unui fibrom uterin.

„Acum sunt bine, slavă Domnului", a declarat cu uşurare în glas Mihaela Tatu. După depistarea fibromului, în 2010, realizatoarea TV a urmat timp de aproape un an un tratament homeopat. „Trebuie să fii foarte disciplinat şi să ai răbdare atunci când alegi acest fel de tratament. Acum o lună am fost la un control la doctorul Poiana, medicul care a avut în toată această perioadă grijă de mine, şi am constatat că fibromul a scăzut, dar a şi necrozat. Şi asta a necesitat o operaţie de urgenţă. Dar pentru că sistemul meu endocrin funcţionează la cote normale, doctorul Poiana împreună cu mine am ales să nu facem histerectomie totală. Nu voi putea niciodată să-i mulţumesc aşa cum se cuvine atât lui, cât şi doctoriţei Rădulescu, dar şi medicului anestezist Steriade", a declarat Mihaela Tatu. Perioada de recuperare - trei luni - este dificilă, pentru că realizatoarea TV cu greu poate sta pe scaun mai mult de o oră.

A citit şi s-a odihnit

Compensează însă prin alte activităţi: „Am citit, am dormit, m-am odihnit, am stat de vorbă cu fiica mea. Altfel, nu aş fi făcut aceste lucruri. De multe ori îmi puneam în gând o dorinţă: «Doamne, vreau să am şi eu trei luni de concediu!». Ironia sorţii - am trei luni de concediu medical după ce am trecut prin această experienţă teribilă. Dar sunt fericită că acum sunt sănătoasă!", a declarat telefonic Mihaela Tatu. „Fibromul este o afecţiune specifică femeilor zilelor noastre. Este obligatoriu necesar cel puţin un control general pe an, mai ales ginecologic", avertizează, ca un om păţit, Mihaela Tatu. Încă două luni, realizatoarea TV va rămâne acasă. „Despre emisiuni şi formate, în acest moment nu poate fi vorba", a precizat ea. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite