Valentin Luca a făcut show la Londra. Este printre cei mai buni zece barmani ai lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin a impresionat la fiecare competiţie. Foto: arhivă personală
Valentin a impresionat la fiecare competiţie. Foto: arhivă personală

Valentin Luca a făcut show la Londra, Roadhouse World Final, competiţie la care concurează cei mai buni barmani din lume. Braşoveanul a reuşit să obţină locul şase.

Primele trei locuri au fost ocupate de Tomek Malek din Polonia, Tom Dyer din Marea Britanie şi Marek Posluszny din Polonia, anunţă newsbv.ro.

„Sunt mulţumit de rezultatul obţinut în finala mondială din Londra. Vreau să le mulţumesc zecilor de români care au fost prezenţi şi au creat o atmosferă superbă cât timp am stat pe scenă. Bravo, sunt mândru de voi, mândru că sunt român!", a mărturisit braşoveanul după ce a revenit în ţară.

Citeşte aici povestea lui Vali Luca şi vezi imagini spectaculoase din timpul concursurilor

Vallentin Luca, supranumit şi „Magicianul cocktail-urilor" este cel mai bun barman din România. După ce a fost desemnat triplu campion naţional „Bar Master Competition", a participat la peste 60 de concursuri naţionale şi internaţionale de flair şi a oferit mai multe show-uri spectaculoase în cadrul concursului „Românii au talent", barmanul a continuat să-şi adauge premii în palmares.

În vară a obţinut locul al treilea la un concurs din Paris, iar luna trecută a câştigat o competiţie în Japonia. Valentin Luca lucrează de cinci ani în domeniu, iar de trei ani face bartending de performanţă.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite