Hochei: Steaua Rangers a egalat situația la general, în semifinala Campionatului Național

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

În partida a doua a semifinalei Campionatului Național de hochei pe gheață, Steaua Rangers București a învins, în această seară, pe propriul teren, pe Corona Fenestela Brașov, scor 4-3, după timpul suplimentar.

Dacă ieri, în prima partidă, disputată tot la București, Corona Brașov a zdrobit pe Steaua, astăzi situația a fost mult mai echilibrată, iar „roș-albaștrii“ păstrează șanse la calificarea în finală, scorul la general devenind 1-1.

După o primă repriză fără goluri, bucureștenii și-au adjudecat repriza a doua, pe care au câștigat-o cu 2-0, după golurile marcate de Adrian Irimia și Michael Forgie. Însă, brașovenii au revenit spectaculos în ultima parte a confruntării.

După ce Chris Falloon a redus din diferență, Steaua a luat, din nou, un avantaj de două goluri, după reușita lui Ioan Timaru. Finalul meciului a aparținut formației de la poalele Tâmpei, care a făcut 3-3, golurile oaspeților fiind marcate de Tibor Basilidesz și Richard Filip.

În timpul suplimentar, Steaua Rangers a stabilit scorul final, 4-3, grație reușitei semnate de canadianul Michael Forgie. Următoarele două partide ale semifinalei vor avea loc pe 11 și 14 martie, de la ora 19.00, la Patinoarul Olimpic din Brașov.

În meciul doi al celeilalte semifinale, Sport Club Miercurea Ciuc a învins, fără emoții, astăzi, pe Dunărea Galați, scor 13-2. Ciucanii au 2-0 la general și mai au nevoie de o singură victorie pentru a se califica în finala competiției.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite