Fenestela Braşov a făcut senzaţie în primul meci din semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii au făcut spectacol cu Steaua
Braşovenii au făcut spectacol cu Steaua

În prima confruntare din semifinalele Superligii Naţionale de hochei pe gheaţă, ASC Corona Fenestela 68 Braşov a umilit, aseară, chiar la Bucureşti, pe Steaua Rangers, formaţia de la poalele Tâmpei câştigând cu 8-2, pe reprize 3-1, 1-0 şi 4-1.

Astfel, după Steaua - FC Braşov 0-3, la fotbal, nici hocheiştii braşoveni nu au rămas datori şi s-au impus clar în prima partidă din semifinale, chiar pe patinoarul „MIhai Flamaropol“, din Capitală. Meciul nu a avut, practic, istoric, disputa fiind controlată autoritar de oaspeţi.

Braşovenii au tranşat soarta meciului în favoarea lor rapid, astfel că în minutul doi era, deja, 2-0, pentru Fenestela, după golurile marcate de Chris Falloon (0:44) şi Tamas Solti (1:46). Scorul a devenit 0-3 în minutul 8:09, după reuşita lui Tibor Basilidesz.

Steliştii au marcat unicul gol al primei reprize prin Ioan Timaru, în minutul 10:17. Singurul gol din repriza a doua a purtat semnătura lui Andrej Rajcak, care a punctat într-un moment în care Fenestela era în superioritate numerică.

Braşovenii au continuat să facă spectacol şi în ultima repriză, umilindu-şi adversarul. În ultima repriză, pentru Corona Fenestela Braşov au marcat Zsolt Balint, Attila Laczko, Richard Filip şi Levente Lorincz, în timp ce golul doi al Stelei i-a aparţinut tot lui Ioan Timaru.

Calificarea în finala Superligii se dispută după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri“. Următorul meci va avea loc în această seară, de la ora 19.00, tot la Bucureşti, iar partidele trei şi patru sunt programate la Braşov, pe 11 şi 14 martie.

În cealaltă semifinală, Sport Club Miercurea Ciuc a învins, logic, pe propriul teren, pe Dunărea Galaţi, cu 10-2.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite