FC Braşov s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei României VEZI IMAGINI ȘI REZUMATUL VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Cristescu (la minge) Foto: Stelian Grăjdan
Marian Cristescu (la minge) Foto: Stelian Grăjdan

În primul duel al sferturilor de finală din Cupa României la fotbal, FC Braşov a învins, pe propriul teren, în această seară, pe FC Timişoara, scor 1-0. Golul a fost marcat de Marian Cristescu, la ultima fază a meciului, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

Ambiţionaţi de măsurile luate de conducere, prin diminuarea contractelor cu 10%, fotbaliştii braşoveni au evoluat cu multă determinare, sufocându-şi adversarul pe tot parcursul întâlnirii.

VEZI AICI GALERIE FOTO

VEZI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A MECIULUI

„Stegarii“ au avut prima mare ocazie a partidei chiar în minutul 21, atunci când Marian Cristescu a reluat, din prima, peste poartă. Oaspeţii au ameninţat serios, pentru prima dată, poarta lui Mincă, în minutul 39, dar lobul de la peste 40 de metri al lui Goga a fost respins în corner.

Gazdele au fost mai periculoase şi la reluare, iar Nuno Viveiros a făcut ce a vrut pe teren, depăşindu-i cu uşurinţă pe apărătorii bănăţeni.

În chiar primul minut al reprizei secunde, şutul lui Robert Ilyes, pe centrul porţii, nu i-a pus probleme lui Pantilimon.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI

Zece minute mai târziu, după o fază lucrată de Nuno Viveiros şi Robert Ilyes, finalizarea ultimului, cu capul, a fost reţinută de Pantilimon.

În minutul 56, căpitanul Robert Ilyes a marcat, însă golul a fost anulat, eronat, pe motiv de ofsaid.

Braşovenii şi-au dominat copios adversarul în partea a doua a întâlnirii, dar Chipciu (min. 63) şi Viveiros (min. 64) nu au reuşit să-l învingă pe goalkeeper-ul Timişoarei.

În minutul 76, după o acţiune „marca“ Nuno Viveiros, din pasa mijlocaşului portughez, Cristescu a reluat peste poartă, din poziţie ideală. Attila Hadnagy putea da lovitura în minutul 84, însă vârful braşovean a fost deposedat în ultimul moment.

Finalul partidei a consemnat şi eliminare antrenorului Daniel Isăilă, care a fost trimis în tribune pentru proteste.

În momentul în care cei aproape 4.000 de spectatori din tribune se pregăteau de prelungiri, acelaşi Hadnagy l-a găsit perfect, în careu, pe Marian Cristescu, iar acesta l-a învins pe Pantilimon cu un şut plasat, din şase metri (min. 90+2).

Însă, reluările TV au demonstrat că Marian Cristescu era în ofsaid în momentul pasei lui Hadnagy.

Astfel, după cel mai bun meci al acestui sezon, FC Braşov a izbutit să se califice, pentru al doilea an consecutiv, în semifinalele Cupei României la fotbal!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite