FC Braşov s-a calificat în semifinalele Cupei României! Vezi filmul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În tur, FC Braşov a învins cu 1-0 pe FCM Târgu-Mureş
În tur, FC Braşov a învins cu 1-0 pe FCM Târgu-Mureş

În sferturile de finală ale Cupei României, FC Braşov va întâlni, astăzi, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului", pe FC Timişoara. Confruntarea va fi transmisă, în direct, de Sport.ro şi în format livetext pe site-ul www.adevarul.ro.

URMĂRIŢI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A PARTIDEI

FC Braşov trece prin cel mai slab moment de la începutul campionatului. Cu înfrângeri pe linie, „galben-negrii" sunt pe locul 16 în Liga I, competiţie în care nu au mai câştigat din 1 august.

Consecinţele jocului execrabil prestat de braşoveni, care a culminat cu înfrângerea cu 0-3, de la Ploieşti, nu s-au lăsat aşteptate. Astfel, conducerea administrativă a clubului de sub Tâmpa a decis să-i „ardă" la buzunare pe „stegari", contractele jucătorilor fiind diminuate cu 10%.

Mai mult, pentru câţiva jucători din lotul formaţiei de sub Tâmpa, aceste şase meciuri din 2010 reprezintă o ultimă şansă în ceea ce priveşte viitorul lor la FC Braşov. Pe „lista neagră" se află Diarrassouba, Năstăsie, Vali Badea, Vali Bădoi, Martinovici, Nuno Viveiors, Williams, dar şi alţi „stegari".

Pentru confruntarea din Cupă, Daniel Isăilă nu se poate baza pe fundaşul Adrian Rusu, care s-a accidentat la antrenamentul de aseară, în timp ce Cristi Ionescu este incert. De partea cealaltă, Cosmin Contra nu-l va putea utiliza pe Ianis Zicu, iar Bourceanu este incert.

„Stegarii", penalizaţi

Am vorbit și cu patronul Ioan Neculaie și cu jucătorii. Este normal să fie și sancţiuni, astfel că s-a decis diminuarea contractelor cu 10 %. Ceva trebuie schimbat, pentru că în acest ritm nu se mai poate.

Gluma se îngroașă și ne afundăm și mai tare în clasament. Va fi o selecție până la finalul acestui an. Cine va dovedi că merită să rămână la această echipă va rămâne, cine nu, cu părere de rău ne vom despărți", a precizat antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă.

În ceea ce priveşte meciul cu FC Timişoara, Isăilă a comentat: „Confruntarea cu Timișoara o să o tratăm cu respect și vom da totul pentru calificare. Rămâne de văzut dacă vom și putea.

Va fi un meci foarte greu şi, cu siguranţă, nu se compară cu cel de campionat. Sper, însă, ca băieţii să se mobilizeze foarte bine şi să trataze partida cu maximă responsabilitate". 

Antrenorul timişorenilor, Cosmin Contra, a prefaţat duelul cu FC Braşov: „Am văzut ce echipă agresivă poate fi Braşovul şi ce probleme ne poate pune, dacă le permitem. Mergem cu gândul de a ne califica, întrucât această competiţie reprezintă un obiectiv pentru noi.

Trebuie să avem grijă pentru că un meci de Cupă nu se aseamănă deloc cu cel din campionat, iar pentru partida din sferturi va trebui să fim mult mai eficienţi în atac".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite