Nuno Viveiros (FC Braşov): „Dacă vom avea aceeaşi atitudine, vor veni şi rezultatele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nuno Viveiros (în alb) a creat panică în careul advers Foto: Stelian Grăjdan
Nuno Viveiros (în alb) a creat panică în careul advers Foto: Stelian Grăjdan

Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, mijlocaşul de la FC Braşov, Nuno Viveiros, a contribuit în mare măsură la calificarea propriei echipe în semifinalele Cupei României, prin victoria cu 1-0 obţinută în faţa Timişoarei.

Mijlocaşul Nuno Viveiros a precizat că vor veni şi alte rezultate bune pentru FC Braşov, dacă jucătorii vor continua să evolueze aşa cum au făcut-o în meciul cu FC Timişoara.

VEZI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A MECIULUI

Eu am venit mai târziu la Braşov, mi-am intrat mai greu în mână. Mă bucur că astăzi am reuşit să fac un meci bun, dar cel mai important este succesul echipei. Sper să facem mai multe meciuri bune, iar dacă vom avea aceeaşi atitudine ca şi astăzi, cu siguranţă vor veni şi rezultatele.

Prima repriză a fost echilibrată, în repriza a doua noi am jucat mult mai bine, iar Timişoara a putut să-şi facă jocul, numai cât i-am lăsat noi
", a afirmat jucătorul portughez.

Formaţia FC Braşov s-a calificat în semifinalele Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Timişoara, în sferturile de finală ale competiţiei. Golul a fost reuşit de Cristescu, în minutul 90+3.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite