Un copil de 12 ani a fost omorât de o armă de vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul, împreună cu un prieten şi mama acestuia, se aflau într-o maşină, care tranzita zona dintre localităţile Paloş şi Beia, potrivit www.stirileprotv.ro.

12.45 Medicii legişti au efectuat, azi dimineaţă, autopsia cadavrului. Victima a fost împuşcată cu o armă de vânătoare cu alice, marca Beretta, de calibru 20 de milimetri. Puşca era deţinută legal de soţul femeii, care a fost sancţionat de poliţişti cu suma de 5.000 de lei pentru neasigurarea corespunzătoare a armei. Totodată, oamenii legii i-au suspendat bărbatului permisul de port armă.

Păriinţii copilului care şi-a ucis din greşeală cel mai bun prieten, soţii Cristina şi Eusebiu Andrişan, sunt oameni cunoscuţi în Rupea şi deţin mai multe magazine.

La începutul lunii ianuarie, Eusebiu Andrişan a fost implicat într-un conflict armat, în urma căruia a împuşcat un tânăr de etnie romă. Poliţiştii au stabilit atunci că Eusebiu Andrişan a acţionat în legitimă apărare.

11.25 În dreptul unui câmp, situat la un kilometru de localitatea Paloş, Cristina Andrişan a oprit maşina şi le-a dat copiilor arma de vânătoare, cu glonţ pe ţeavă, pentru a trage în nişte sticle. „Femeia le-a dat arma copiilor, fără drept, iar aceştia au pus două sticle ca ţintă. Unul dintre minori a tras un foc, apoi a înmânat arma celuilalt minor. Copilul a luat arma, însă aceasta s-a descărcat, iar glonţul a trecut prin capul prietenului său", a spus Naghi.

Femeia este cea care a anunţat Poliţia, luni seară, în jurul orei 19.00. Ea va fi cercetată penal pentru infracţiuni privind regimul armelor şi muniţiilor, iar fiul său, care a produs accidentul, împuşcându-şi prietenul, va fi cercetat pentru omor din culpă, însă fără tragere la răspundere, având vârsta sub 14 ani.

8.15 În maşina în cauză se afla şi o armă de vânătoare. Deodată s-a auzit o împuşcătură, iar băiatul de 12 ani a căzut secerat, informează www.stirileprotv.ro.

La faţa locului au sosit criminaliştii, care încearcă să afle dacă baiatul s-a împuşcat singur sau dacă a fost victima unui accident, în timp ce cei doi copii se jucau, potrivit aceleiaşi surse.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite