VIDEO Cum au găsit anchetatorii arma cu care a fost ucis viceprimarul din Joseni UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceprimarul comunei harghitene Joseni, Csala Zsolt, găsit mort în aprilie, în casa sa de vacanta din localitate a fost împuşcat cu trei focuri de arma, doua dintre gloante ranindu-l in zona abdomenului si al treilea in picior.

26.06.2011

ora 17.40 Magistraţii au decis arestarea suspectului

ora 16.00 Suspectul a fost adus la Tribunalul Harghita cu propunere de arestare preventivă. În urma şedinţei de judecată, magistraţii vor decide cum va fi cercetat bărbatul: în stare de arest sau în libertate.

Anchetatorii spun că din declaraţiile suspectului au reţinut că „mobilul omorului are două aspecte, şi anume unul de natură sexuală, şi unul de natură patrimonială", potrivit lui Marius Iacob, şeful Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul ParchetuluiGeneral.

Suspectul, de 31 de ani, este cercetat pentru omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, a fost identificată şi arma crimei iar ieri s-a realizat o reconstituire a faptei. Suspectul va fi prezentat astăzi Tribunalului Harghita cu propunere de arestare preventivă.

25.06.2011

Surse judiciare au declarat, pentru Realitatea TV, că cei doi - viceprimarul şi presupusul ucigaş - ar fi întreţinut relaţii sexuale, iar criminalul îl ura pe viceprimar pentru că acesta l-ar fi agresat sexual în urmă cu patru ani.

Presupusul criminal al viceprimarului din comuna Joseni a fost identificat de anchetatori. Se pare că persoană bănuită de comiterea crimei este un bărbat din localitate. Suspectul a fost reținut ieri, iar în prezent este audiat de către anchetatori. Se pare că suspectul şi victima ar fi fost prieteni până în urmă cu câteva luni, când au avut o disputa din cauza unui teren.

Procurori ai Parchetului instanţei supreme şi poliţişti fac cercetări în localitatea Joseni şi în împrejurimi,.

Cazul a fost preluat de procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la sfârşitul lunii aprilie. În dosar se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Viceprimarul din Joseni, ucis cu sânge rece

„A fost identificat un suspect în acest caz. Procurorii de pe lângă Parchetul General şi poliţiştii din localitate fac cercetări în Joseni şi în împrejurimi“, a declarat Ramona Bulcu, procuror şef la Parchetul General.

Viceprimarul din Joseni, ucis după 11 ani în fruntea Primăriei

Dosarul viceprimarului din Joseni, Csala Zsolt - verdict: crimă!

Viceprimarul din Joseni, județul Harghita, Csala Zsolt, a fost găsit împușcat în data de 22 aprilie, în locuinţa sa de vacanţă.  Csala Zsolt a vea 42 de ani şi doi copii. Lucrase 11 ani în administraţia locală, iar la vremea respectivă s-au făcut mai multe speculaţii  în legătură cu moartea sa ca posibilă răzbunare.

Localitatea Joseni a devenit cunoscută pentru scandalurile retrocedărilor suprafeţelor de pădure. Lemnul din această zonă a fost, în mai multe rânduri, mărul discordiei între anumite grupuri cu interese de afaceri pe acest segment.

VIDEO DE LA ÎNMORMÂNTAREA VICEPRIMARULUI (maghiară)

Vom reveni cu amănunte!

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite