Anchetă în Poiană după ce Ţiriac junior s-a intoxicat cu clor UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac Jr. Foto: arhivă
Ion Ţiriac Jr. Foto: arhivă

După incidentul care a avut loc în Poiana Braşov, instituţiile abilitate au demarat o anchetă.

ORA 15.00 Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au constatat că defecţiunea de la hotelul „Aurelius, împăratul romanilor" a fost remediată operativ şi că la acest moment nu mai există niciun pericol pentru oaspeţii complexului. Reprezentanţii unităţii trebuie să prezinte şi documentaţia de funcţionare inspectorilor. Concluziile controlului întreprins astăzi vor fi prezentate abia peste câteva zile.

ORA 10.00 Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au deschis o anchetă la hotelul „Aurelius, împăratul romanilor", după ce Ţiriac junior şi patru angajate ale complexului au ajuns la spital cu o intoxicaţie provocată de vaporii de clor. „Există câteva persoane care au avut de suferit din cauza defecţiunii produse. Nu am primit o reclamaţie în acest caz, însă ne-am autosesizat şi vom verifica în ce fel au fost afectaţi clienţii acestui complex", a declarat Ionel Spătaru, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului de la Braşov.

Citeşte şi:

Ţiriac junior s-a intoxicat cu clor

Ion Ţiriac junior se afla în vacanţa de Sărbători, la vila personală din Poiana Braşov, împreună cu Ileana Lazariuc. Tânărul Ţiriac obişnuia să se relaxeze la hotelul „Aurelius, împăratul romanilor", aşa cum îşi propusese să facă şi în cursul zilei de ieri. Acesta făcea mişcare în sala de fitness a hotelului, în momentul în care o instalaţie pentru clorificarea piscinei s-a defectat, iar vaporii de clor s-au degajat în cantitate mai mare decât în mod normal. Mirosul înţepător s-a împrăştiat în întregul hotel şi i-a indus lui Ţiriac, dar şi altor patru femei, angajate la spălătoria complexului, stări de rău.

Pentru că spălătoresele se aflau în timpul serviciului, şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au dispus un control la hotelul din Poiana Braşov. „Se vor face verificări pe linia noastră. Controlul va avea loc cu celelalte instituţii abilitate. Vor participa şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care vor determina davă instalaţiile mai prezintă vreun pericol", a spus Dorin Sânchetru, reprezentantul ITM Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite