Ţiriac junior s-a intoxicat cu clor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac jr a ajuns la Spitalul Judeţean Braşov
Ion Ţiriac jr a ajuns la Spitalul Judeţean Braşov

Ion Alexandru Ţiriac, fiul omului de afaceri miliardar Ion Ţiriac, şi-a petrecut o parte din ziua de ieri la Spitalul Judeţean Braşov, după ce s-a intoxicat cu clorul folosit pentru dezinfectarea piscinei.

Ion Ţiriac junior se afla în vacanţa de Sărbători, la vila personală din Poiana Braşov, împreună cu Ileana Lazariuc. Tânărul Ţiriac obişnuia să se relaxeze la hotelul „Aurelius, împăratul romanilor", aşa cum îşi propusese să facă şi în cursul zilei de ieri.

Citeşte şi:

Anchetă în Poiană după ce Ţiriac junior s-a intoxicat cu clor


S-a fisurat un recipient cu clor

Ion Ion Ţiriac făcea mişcare în sala de fitness a hotelului, în momentul în care o instalaţie pentru clorificarea piscinei s-a defectat, iar vaporii de clor s-au degajat în cantitate mai mare decât în mod normal. Mirosul înţepător s-a împrăştiat în întregul hotel şi i-a indus lui Ţiriac, dar şi altor patru femei, angajate la spălătoria complexului, stări de rău.

„Recipientul cu clor care s-a fisurat se afla într-o anexă a hotelului. Nu ştim exact din ce cauză s-a produs defecţiunea. S-a simţit miros puternic de clor, iar domnul Ţiriac şi patru spălătorese ale hotelului s-au arătat deranjaţi de miros. Toate persoanele afectate se simt bine la această oră, iar defecţiunea a fost remediată în scurt timp", a declarat Corina Năstasă, recepţionera hotelului.

Angajaţii complexului au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112. „Un recipient pentru clorificarea apei din bazin s-a fisurat. Mai multe echipaje SMURD au fost solicitate în Poiana Braşov, pentru a prelua două dintre persoanele intoxicate cu vaporii de clor.

Alte trei persoane, aflate în stare similară, au fost preluate de Ambulanţă. Este vorba despre patru femei şi un bărbat. Toate cele cinci persoane erau conştiente în momentul în care au fost preluate de echipaje", ne-a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Ţiriac junior a fost intoxicat uşor cu vapori de clor şi a rămas în spital pentru scurt timp sub supravegherea medicilor braşoveni, după care a fost externat.

Ion şi Ileana, dragoste cu năbădăi

Ion Alexandru Ţiriac (34 de ani) a apărut în prim-planul vieţii mondene odată cu relaţia pe care a avut-o în urmă cu peste zece ani cu Raluca Sandu, fiica preşedintelui FRF Mircea Sandu. După despărţirea de Raluca, Ţiriac jr a început, în 2002, o poveste de dragoste cu Ileana Lazariuc, iar la finalul anului 2006 şi-au spus adio.

Ion Alexandru Ţiriac a uimit opinia publică la 1 aprilie 2007, când a anunţat că se căsătoreşte cu creatoarea de modă Maria Marinescu. La 6 aprilie 2007, chiar în Săptămâna Mare, Ţiriac jr şi-a unit destinele la Primăria Sectorului 1 din Capitală cu Maria Marinescu. După numai trei luni, tinerii au divorţat invocând incompatibilitate de caracter.

La scurt timp, Ţiriac jr s-a împăcat cu Ileana Lazariuc şi a anunţat că va deveni tată. Primul copil al cuplului, Alexandru, s-a născut la Paris, la 7 martie 2008. În vara anului 2009, Ileana Lazariuc a dat naştere celui de-al doilea copil, Nicholas Noah. Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit la 20 august 2009.

Achitat în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri"

În octombrie 2009, Ion Ţiriac jr a fost achitat definitiv, de instanţa supremă, pentru acuzaţia de trafic de droguri. În 2004, procurorii au decis începerea urmăririi penale împotriva lui Ţiriac jr pentru posesie de cocaină şi tolerarea consumului de stupefiante într-un apartament închiriat de el.

El a fost oprit la Aeroportul „Henri Coandă", când se pregătea să plece în America la mama sa, împreună cu Ileana Lazariuc. Ulterior, a fost scos de sub urmărire penală, însă decizia a fost infirmată, iar tânărul a fost trimis în judecată. După patru ani de procese, Ţiriac jr a fost găsit nevinovat în dosarul cunoscut sub numele de „Cocaină pentru VIP-uri".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite