UPDATE Huidu şi soţia lui, transferaţi la Spitalul Municipal Bucureşti. O maşină de la BGS a ajuns la spital şi într-o oră se aşteaptă externarea lui Huidu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu, prezentator tv
Şerban Huidu, prezentator tv

Surse din cadrul Spitalului Judeţean Braşov spun că Şerban Huidu va fi transferat în capitală  în maxim o oră. Medicii au anunţat şi ei o conferinţă de presă la ora 12.00.

UPDATE 11.20 Tranferul la Bucureşti a fost solicitat de familia Huidu. „ Au solicitat transferul la Bucureşti. S-a constituit o comisie medicală care să decidă aprobarea acestui transfer", ne-a declarat Bogdan Rudu, director financiar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov.

Timişorean, despre Şerban Huidu pe Facebook :"Un nenorocit impertinent care merită să ajungă la puşcărie!"

În urmă cu o jumătate de oră, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătria Braşov a declarat că Huidu nu va fi oprit să plece, chiar dacă până acum nu a fost audiat.

„Dacă medicii vor decide că este necesar transferul la un spital din capitală nu avem cum să ne opunem. Şerban Huidu va fi audiat imediat ce starea de sănătate îi va permite. Dacă va fi în capitală, atunci el va fi citat să se prezinte la audieri la Braşov. Nu cred că în acest caz va fi nevoie d ecomisie rogatorie care să meargă să îl audieze la Bucureşti" a declarat Carmina Reit.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite