Ştefan Lungu Balog, una dintre victimele lui Huidu, a fost înmormântat. Prietenii decedatului: "Vedeta Tv este pericol public"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia lui Ştefan Balog a stat zi şi noapte la căpătâiul bărbatului Foto. Bogdan Crăciun
Familia lui Ştefan Balog a stat zi şi noapte la căpătâiul bărbatului Foto. Bogdan Crăciun

Familia, rudele şi prietenii l-au condus pe ultimul drum pe Ştefan Lungu Balog marţi după-amiază. Ioan Garbiş va fi înmormântat miercuri. Magda Drăghici va fi incinerată miercuri la Bucureşti, iar ceremonia de înmormântare va avea loc vineri la Braşov.

UPDATE Familia, rudele şi prietenii l-au condus marţi pe ultimul drum pe Ştefan Lungu Balog. Bărbatul avea 55 de ani, era căsătorit şi avea un băiat major stabilit în Bucureşti. Sicriul cu trupul neînsufleţit al bărbatului a fost depus încă de luni la casa rece a Bisericii „Schimbarea la faţă“ de la Micşunica.  

EDITORIAL, de Mălin Bot

redactor-şef adevarul.ro

Malin Bot

Genocid în România: 65.000 de morţi, prea puţini vinovaţi

Foarte mulţi colegi de muncă au venit să îl conducă pe ultimul drum. „În cunosc de 30 de ani. Mi-a fost coleg de muncă la Hidromecanica. Am fost coleg şi cu Magda Drăghici şi cu Ioan Garbiş, ei erau ingineri. Apoi şi-au făcut firmă şi l-au luat cu ei şi pe Ştefan. Era un om excepţional, nu doar el, ci toţi trei. Era foarte muncitor, avea mâini de aur. Este mare păcat că s-a dus“, a spus Alexandru Văşcău.

Oamenii prezenţi la înmormântare au spus că o maşină de Bucureşti a adus trei coroane din partea familiei Huidu, una pentru fiecare dintre victime.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie!

Durere fără margini la înmormântarea lui Ştefan Lungu Balog / Foto: Bogdan Crăciun Durere fără margini la înmormântarea lui Ştefan Lungu Balog / Foto: Bogdan Crăciun Durere fără margini la înmormântarea lui Ştefan Lungu Balog / Foto: Bogdan Crăciun

Pericol public

Colegii lui Ştefan Balog cred că Huidu nu trebuia să conducă. „Acum nu mai au ce să-i facă. Ce să mai merite acum. Trebuie pedepsit până acum că a făcut destule. Avea 11 sancţiuni. Este pericol public. Trebuia să îi ia demult carnetul, de tot“, a spus Mihai Duculeţ.

Victimele lui Şerban Huidu:

Magda Drăghici avea 54 de ani şi era divorţată. Avea o fată de 27 de ani, care lucrează în Bucureşti. Sicriul cu trupul neînsufleţit al braşovencei  a fost depus în capela Bisericii Sf. Petru şi Pavel de pe strada Aurel Vlaicu, pentru ca cei dragi să-i aprindă o lumânare şi să-şi ia rămas bun de la ea. „Am ţinut legătura cu ea şi îi mergea bine. Avea o fată deşteaptă şi într-o secundă viaţa ei a fost curmată. Vinerea trecută am vorbit cu ea pentru ultima oară. M-a sunat înainte să plece la serviciu. Povestea că are nişte probleme la firmă, dar era optimistă. Fiica ei a aflat de la televizor că mama ei a murit", a spus o prietenă de-a Magdei Drăghici.

Ioan Garbiş avea 57 de ani, era divorţat şi nu avea copii. Un văr de-al bărbatul a fost marţi la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru a ridica actele necesare procedurilor de înmormântare. Bărbatul a declarat doar că nu reproşează nimănui nimic şi că familia Huidu nu a luat legătura cu el. Trupul neînsufleţit al lui Ioan Garbiş va fi ridicat azi de la Medicina Legală. În tinereţe bărbatul a fost căsătorit, timp de zece ani, cu Cristina Lapis, preşedinta Asociaţiei „Milioane de Prieteni" şi cea care se ocupă de Rezervaţia de urşi de la Zărneşti. Chiar dacă au divorţat în urmă cu 26 de ani, au rămas în relaţii bune. Femeia l-a vizita pe Ioan Garbiş la spital duminică seara. „Arăta foarte rău, foarte lovit. Medicii au făcut tot ce se putea", a spus Cristina Lapis.

Ştefan Balog Lungu avea 55 de ani, era căsătorit şi avea un băiat major stabilit în Bucureşti. Siciriul cu trupul neînsufleţit al bărbatului a fost depus încă de luni la casa rece a Bisericii „Schimbarea la faţă" de la Micşunica. „Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat şi o mare durere. El era un om excepţional. Avea mâini de aur. Era foarte harnic şi era un om puternic. Îi plăceau foarte mult drumeţiile şi am fost cu el de multe ori în excursii, la Muntele Roşu, Ocna Sibiului, la mănăstirile din Moldova. Era un om spontan şi un om deosebit. Toată noaptea n-am dormit", a spus o vecină de scară, Aurica Pal (56 de ani).

Toţi lucrau la firma Toledo

Click pe imagini pentru fotogalerie

Râuri de lacrimi pentru victimele lui Huidu

Cei trei au pierit sâmbătă la prânz pe DN 1, la Timşul de Sus, în Braşov. SUV-ul marca Mercedes, condus de Şerban Huidu a intrat pe contrasens şi a izbit în plin autoturismul Dacia Logan în care se aflau victimele.

Cititi aici filmul accidentului

Aflaţi aici ce declară martorii în dosarul Huidu

Vedeţi aici ce acuzaţii i se aduc lui Huidu

Şoferul Loganului, Ştefan Lungu Balog (55 ani) şi pasagera din dreapta Magda Drăghici (54 ani) au murit pe loc.

Ioan Garbiş (57 ani) a supravieţuit impactului şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov. A fost în comă indusă şi operat de urgenţă. Luni dimineaţă, bărbatul a murit. Leziunile au fost mult prea grave, iar inima bărbatului a cedat. Ioan Garbiş şi Magda Drăghici erau chiar patronii firmei, iar Ştefan Lungu Balog era angajat ca lăcătuş mecanic.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite