Abia peste câteva luni vom afla ce viteză a avut Huidu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu foto: Stelian Grăjdan
Şerban Huidu foto: Stelian Grăjdan

Expertiza tehnică auto în cazul accidentului provocat de Şerban Huidu ar putea dura până la trei luni, potrivit Mediafax.

Potrivit avocatului lui Huidu, Ion Mânjină, o expertiză tehnică auto poate dura între o lună şi trei luni, în funcţie de complexitatea cazului.
„În acest caz este posibil ca experiza să dureze câteva luni, fiind un caz foarte complex. Este foarte afectat şi este o perioadă foarte grea pentru el. E o chestiune de timp şi nu se ştie când îşi va reveni şi dacă îşi va reveni vreodată", a spus avocatul.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Odată stabilite obiectivele, acestea trebuie comunicate oficial tuturor părţilor implicate în accident şi abia apoi se va trece la efectuarea propriu-zisă a expertizei tehnice. Expertiza este cea care va stabili ce viteză avea Huidu şi care au fost cauzele care au dus la producerea accidentului.

Huidu susţine că maşina sa a derapat

„Pentru a se efectua expertiza, mai întâi trebuie aduse la cunoştinţa părţilor obiectivele pentru efectuarea expertizei tehnice şi apoi va începe acest demers. Obiectivele sunt aflarea dinamicii accidentului, respectiv stabilirea vitezei de rulare a celor două autoturisme, factorii care au dus la producerea accidentului", a spus Carmina Reit, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite