UPDATE Şerban Huidu va fi audiat astăzi, la Braşov. Un procuror a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Tămârjan, şef Poliţie Rutieră, Carmina Reit, prim procuror Parchetul Local, Liviu Naghi, Poliţia Braşov
Claudiu Tămârjan, şef Poliţie Rutieră, Carmina Reit, prim procuror Parchetul Local, Liviu Naghi, Poliţia Braşov

Vedeta trebuie să răspundă întrebărilor procurorilor sau poliţiştilor cu privire la modul în care s-a produs tragedia de ieri. Şerban Huidu va fi audiat la spital sau la poliţie dacă va fi externat.

UPDATE 9.36 Soţia lui Şerban Huidu va fi transportată la un spital din Bucureşti, au declarat surse medicale pentru Adevărul.

UPDATE 9.15 Procurorul de caz şi poliţiştii care anchetaează accidentul de ieri au sosit în urmă cu câteva minute la spirtalul judeţean. În funcţie de starea în care se află Şerban Huidu vor stabili dacă îl vor audia la spital sau il vor duce la Parchet.

UPDATE 9.05 Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a ajuns în urmă cu câteva minute la spital pentru a sta de vorbă cu Şerban Huidu. Magistratul a spus că vrea să vadă în ce stare este Huidu pentru a decide dacă acesta va fi audiat în spital sau la sediul parchetuluiCel mai important martor în dosar nu poate încă vorbi. Ion Garbiş, singurul supravieţuitor din maşina izbită de Huidu este în continuare în comă îndusă, iar prognosticul este rezervat.

Ce-i scriu oamenii pe pagina de Facebook lui Şerban Huidu? „Nu îţi voi spune «ruşinică», îţi voi spune CRIMINALULE!!!"

Şerban Huidu este în continuare internat la Spitalul Judeţean Braşov. Medicii nu au spus la ce oră va fi externat.

Şerban Huidu a produs ieri un accident de circulaţie la ieşirea din TImişul de Sus spre Braşov. Vedeta se afla la volanul unui SUV Mercedes şi a izbit în plin un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

Citiţi aici cum s-a produs tragedia

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite