Antonio Conceicao (antrenor FC Braşov): „Nu mă aşteptam la un asemenea rezultat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 3-0, că nu se aştepta la un asemenea rezultat.

De la început am zis că venim aici să scoatem un rezultat bun. Sunt mulţumit pentru cele trei puncte care erau foarte importante pentru noi, dar sunt şi mai mulţumit că jucătorii au evoluat aşa cum le-am cerut toată săptămâna.

Vezi aici desfăşurarea LIVETEXT a meciului Steaua - Braşov 0-3

 Felicitările şi toate laudele aparţin jucătorilor. Nu mă aşteptam la un asemenea rezultat, pentru că întâlneam o echipă mare. Dar până la urmă strategia noastră a fost mai bună decât a lor. Trebuie să fim umili, nu ne-am propus să venim aici şi să scoatem un 3-0.

În primele 45 de minute am fost mult peste Steaua, ne-a ieşit totul şi când am marcat primul gol am avut o misiune mult mai uşoară. Înţeleg ce este în sufletul lui Lăcătuş acum şi eu am trecut prin astfel de clipe când eram chiar în România, când eram pe primul loc şi am fost dat afară.

Sper să nu se întâmple asta şi cu el. Am venit de două ori aici cu CFR Cluj, cu echipă mai bună şi nu am reuşit să câştig. Am făcut-o acum cu o echipă umilă
", a spus Conceicao.

Echipa FC Braşov a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Steaua Bucureşti, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristescu '30, Teixeira '34 şi Oros '63.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite