FC Brașov poate încurca, din nou, pe Poli, în lupta pentru titlu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 30-a a Ligii I de fotbal, FC Brașov va întâlni, în această seară, în deplasare, de la ora 21.30, pe FC Timișoara.

Dacă FC Brașov s-a salvat, în proporție de 99%, de la retrogradare, după succesul din etapa a 29-a, de pe teren propriu, 1-0, cu Victoria Brănești, bănățenii continuă lupta pentru titlul de campioană a României.

Vezi aici desfășurarea livetext a partidei

Vezi aici ce a declarat antrenorul Brașovului, Tony Conceicao, înaintea meciului cu Timișoara

După succesul de la Chiajna, cu Victoria Brănești, scor 3-1, FC Vaslui este liderul actual al Ligii I, cu 57 de puncte. Timișoara (locul 2, 56 de puncte) este obligată să învingă, în această seară, pe FC Brașov, pentru a reveni pe prima poziție a clasamentului.

Numai că, în ultimele sezoane, FC Brașov este o adevărată „bestia nera“ pentru bănățeni. Ultima victorie a Timișoarei în fața Brașovului s-a înregistrat în turul campionatului 2008/2009, atunci când Poli a învins cu 4-0, chiar în Banat.

Însă, de atunci, Brașovul a câștigat trei meciuri din ultimele patru întâlniri, iar confruntarea din turul acestui sezon s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Mai mult, „stegarii“ au eliminat pe Timișoara în sferturile actualei ediții a Cupei României, scor 1-0.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite