Antonio Conceicao: „Întâlnim una dintre candidatele la titlu, dar vrem să scoatem un rezultat bun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat că este conştient că partida cu FC Timişoara va fi dificilă pentru formaţia sa care se resimte după programul din ultima perioadă, dar că va merge la Timişoara cu gândul la un rezultat bun.

Vom juca în compania unei candidate la titlu, astfel că nu poate fi uşor. Cu toate acestea, vom merge să ne jucăm şansa, să ne facem jocul şi să scoatem un rezultat bun. Simt oboseala echipei mele şi apreciez efortul depus de băieţi.

Nu este deloc uşor, este un program infernal şi greu de dus, care afectează foarte tare echipele mici. Nu avem un lot atât de numeros încât să putem rula jucătorii.

S-a acumulat oboseală şi se va mai aduna şi de pe drum, pentru că la Timişoara este o deplasare foarte lungă, dar sper să reuşim să îi recuperăm pe băieţi. Tocmai din acest motiv am decis să facem deplasarea cu două zile înaintea partidei
", a spus Conceicao.

Echipa FC Braşov a plecat spre Timişoara joi la prânz, din lot lipsind Diego Gaucho, accidentat, şi Attila Hadnagy, suspendat. Partida FC Timişoara - FC Braşov, din etapa a XXX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite