Robert Ilyes: „Sper ca jucătorii stelişti să meargă mai departe şi ca suporterii să aibă puterea să ierte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Ilyeş
Robert Ilyeş

Fotbalistul echipei FC Braşov, Robert Ilyes, a declarat duminică seară, după victoria, cu scorul de 3-0, din meciul cu Steaua, că speră ca jucătorii stelişti, care au îngenunchiat în faţa galeriei, să meargă mai departe, şi ca fanii să aibă puterea să ierte.

A fost o victorie frumoasă, dar până la urmă contează cele trei puncte puse în joc şi suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să le obţinem. Nu este problema noastră ce se întâmplă la Steaua, pentru că le avem şi noi pe ale noastre, suntem acolo în zona retrogradării şi trebuie să avem grijă ce facem în continuare.

Vezi aici cronica partidei

Vezi ce a declarat Tony Conceicao

Suntem foarte fericiţi că am reuşit să schimbăm istoria, chiar am aflat în această dimineaţă că nu am mai câştigat de foarte mult timp în Ghencea. Noi am venit să ne facem jocul, am şi reuşit să marcăm două goluri foarte repede şi cred că în acel moment Steaua a căzut.

Apoi s-a pus şi acea zăpadă, iar nouă ne-a fost mai uşor să ne adaptăm. Jos pălăria pentru gestul jucătorilor stelişti şi sper să meargă mai departe pentru că ăsta este fotbalul, iar suporterii Stelei să aibă puterea să ierte", a spus Ilyes.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), de formaţia FC Braşov, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristescu '30, Teixeira '34 şi Oros '63.

La finalul meciului, jucătorii echipei Steaua au îngenunchiat în faţa galeriei steliste.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite