Miss Oktoberfest a muşcat cârnatul bavarez GALERIE FOTO/VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua zi a festivalului Oktoberfest a fost de departe cea mai reuşită, peste 4000 de braşoveni luând parte, ieri, la eveniment. Concursul Miss Oktoberfest a reprezentat deliciul serii de sâmbâtă, iar Miss Popularitate a fost desemnată o concurentă în vârstă de 63 de ani.

Dacă în prima zi a festivalului Oktoberfest, care se desfăşoară la Braşov, între 9 şi 12 septembrie, lumea nu s-a înghesuit să ia parte la eveniment, seara de sâmbătă a adus un număr record de spectatori.

VEDEŢI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA MISS OKTOBERFEST

Oktoberfest a scos mii de braşoveni din case

Fetele şi-au testat plămânii suflând în bucium, la Oktoberfest

Astfel, locaţia care găzduia festivalul a fost plină până la refuz, braşovenii călcându-se efectiv pe picioare pentru a urmări cel mai aşteptat concurs al serii, Miss Oktoberfest.

Pe lângă micii, berea şi cârnaţii bavarezi, atracţia festivalului au reprezentat-o, aseară, şi cele 15 concurente care s-au luptat pentru titlul de Miss Oktoberfest.

Participante de toate vârstele, de la 24 şi până la 63 de ani, şi-au arătat atât calităţile fizice, dar mai ales îndemânarea în tentativa lor de a trece cu brio peste probele inventive ale organizatorilor.

Competiţia a durat mai bine de două ore, iar concurentele au avut de trecut trei probe de foc pentru a deveni Miss Oktoberfest. Astfel, în primă instanţă, participantele au fost nevoite să se organizeze în perechi şi să danseze, într-un picior, pe muzică specific bavareză.

Cele care nu au reuşit să-şi etaleze calităţile de dansatoare într-un picior erau eliminate, automat, din competiţie.

Miss Popularitate, la 63 de ani

Spre deliciul spectatorilor, a doua probă a concursului a fost cea mai savuroasă şi amuzantă a întregului concurs. Un „pescar" amator încerca „să pescuiască" gura participantelor, folosind ca momeală un cârnat bine rumenit.

Concurentele, care nu aveau voie să se folosească de mâini, erau nevoite să prindă momeala şi să muşte din ea. Ipostazele în care unele dintre acestea s-au aflat a stârnit amuzamentul şi aplauzele celor prezenţi la concurs.

În fine, vocea concurentelor a fost pusă la încercare la ultima probă, cele 15 participante etalându-şi calităţile vocale.

La final, câştigătoarea concursului Miss Oktoberfest a fost desemnată Mariana Pal, de 32 de ani, pe locul doi s-a clasat Simona Tomoioagă, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Ionela Nica.

Inimile braşovenilor au fost cucerite, însă, de cea mai vârstnică participantă la concurs, Felicia, de 63 de ani, care a cucerit premiul Miss Popularitate.

A fost o plăcere să particip la acest concurs şi sunt foarte mândră că am plecat cu un premiu. Am vrut să demonstrez că se poate câştiga un concurs de frumuseţe indiferent de vârstă", a declarat câştigătoarea premiului Miss Popularitate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite