Chiloţeii Elenei Udrea au făcut senzaţie la Braşov VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentă sâmbătă la Braşov pentru a semna contractul de finanţare pentru viitoarea Filarmonică, Elena Udrea a fost pusă într-o situaţie stânjenitoare de către autorităţile braşovene.

Acestea au aşezat-o la masa „tratativelor", din sala de consiliu local, ca pe o floare, chiar la mijloc. Primarul George Scripcaru nu şi-a dat, însă, seama că exact în acel loc biroul nu mai are tăblie în faţă şi a poftit-o pe Elena Udrea să ia loc acolo, cu toate că era îmbrăcată într-un costumaş cu fustă mini.

image

CLICK PE POZE PENTRU IMAGINI DE SENZAŢIE


Astfel, invitaţii care stăteau de partea cealaltă a mesei au avut parte de un peisaj inedit... chiloţeii albi imaculaţi ai ministrului Dezvoltării şi Turismului. Nici primarul şi nici Elena Udrea nu şi-au dat seama de ce unele persoane din sală sunt aşa de bine dispuse, aşa că şi-au continuat treaba, au semnat contractul de finanţare şi au plecat mai departe spre localitatea braşoveană Roadeş, unde ministrul Dezvoltării a participat la inaugurarea unei tabere pentru copiii cu probleme sociale, finanţată de fundaţia starului german de origine română Peter Maffay.

Vizita Elenei Udrea nu a rămas fără urmări pentru braşoveni. Un grup de muncitori, care lucra la un pasaj peste calea ferată din cartierul Bartolomeu, zoriţi de şefi că se zvonise că e posibil ca ministrul Udrea să vină să vadă cum se lucrează, au spart o magistrală de apă şi a lăsat întreaga zonă „pe uscat“.

VEZI GALERIE FOTO AICI

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite