„Dorel“ a transformat zona Pasajului Independenţei în ştrand şi a lăsat Bartolomeul fără apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii au spart ţeava în timpul lucrărilor
Muncitorii au spart ţeava în timpul lucrărilor

Lucrările la Pasajul Independenţei s-au desfăşurat în forţă în această dimineaţă, mai ales că muncitorilor le-a şoptit o păsărică, la ureche, că însăşi Elena Udrea le-ar putea face o vizită.

Emoţionaţi probabil de vestea că Elena Udrea ar putea veni în control, muncitorii au uitat de vechea zicală din popor că „graba strică treaba" şi  nu s-au mai uitat pe planurile zonei. Astfel, un veritabil „Dorel", care lucra pe excavator, a băgat cupa direct într-o conductă magistrală, reuşind astfel să lase întreg cartierul Bartolomeu pe uscat.

Cum spărtura din conductă a fost destul de mare, imediat, s-a format un torent. Jetul de apă, care avea mai bine de patru metri înălţime, a inundat în câteva minute strada Grigore Ureche (porţiunea paralelă cu Pasajul Independenţei), unde, în câteva minute, s-a format un adevărat râu. Cei care au trecut prin zonă s-au bucurat însă, că se pot răcori la „ştrandul" de lângă pod, mai ales că mercurul din termometre s-a apropiat de 30 de grade Celsius.

Muncitorii au spart ţeava în timpul lucrărilor

Pentru imagini de la noul ştrand click pe poze

Cei mai nemulţumiţi sunt însă localnicii din Bartolomeu, care vor mai sta fără apă câteva ore, până când Compania Apa va reuşi să repare grozăvia făcută de colegii care se ocupă de construcţia pasajului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite