Dacia Groupe Renault modernizează DN73 cu bani de la Boagiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Boagiu a devenit ministru al Transporturilor pentru a doua oară în septembrie 2010
Anca Boagiu a devenit ministru al Transporturilor pentru a doua oară în septembrie 2010

Ministerul Transporturilor va aloca 80 milioane lei pentru a construi infrastructura de interes pentru uzina Dacia Renault. Este vorba despre două proiecte care vizează lărgirea la patru benzi a unor porţiuni din două drumuri naţionale.

Din fericire pentru braşoveni, interesul celor de la Dacia  aduce investiţii şi la Braşov. Proiectul prin care se prevede lărgirea la patru benzi de circulaţie a DN73 km 7+000 - 11+100 (4,1 km) şi a drumului de legătură cu DN 73D (3,28 km) va fi finanţat în 2011 cu 50 de milioane de lei, investiţia urmând să asigure mărirea capacităţii de circulaţie şi a fluenţei traficului de la uzina Dacia-Groupe Renault către autostrada Bucureşti-Piteşti, DN 7 Piteşti-Sibiu şi DN 73 Piteşti-Braşov.

Avem banii pentru a începe anul acesta modernizarea infrastructurii de interes pentru uzina Dacia Renault”, a spus ministrul Transporturilor, Anca Boagiu. Ministrul Transporturilor a avut luni, 17 ianuarie, o întâlnire cu o delegaţie a companiei Dacia-Groupe Renault condusă de domnul Jerome Olive - Director General Dacia în  cadrul căreia s-a discutat sprijinul MTI pentru modernizarea infrastructurii în vederea dezvoltării activităţii economice a acestei companii de interes strategic pentru economia românească.

CITEŞTE ŞI: Anca Boagiu a şters Braşovul de pe harta autostrăzilor!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite