Ucigaşul farmacistei strangulată şi aruncată în câmp, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Moga (foto), bărbatul de 36 de ani care, în noaptea de 19 iulie 2010, a ucis-o pe farmacista Elena Necula (29 ani) a fost trimis în judecată.

Procurorii au stabilit că mobilul crimei a fost gelozia. Cei doi erau împreună de doi ani, dar femeia a vrut să rupă relaţia. Adrian Moga a bănuit că iubita lui avea pe altcineva.

Când a văzut pe telefonul mobil al femeii mai multe SMS-uri de la un alt bărbat, omul a înnebunit de furie. A mers acasă la iubita lui şi a început să o lovească cu pumnii şi picioarele, iar în final a sugrumat-o.

CITEŞTE AICI AMĂNUNTE DESPRE ORIBILA CRIMĂ ŞI VEZI FOTOGRAFII ŞOCANTE

A învelit cadavrul într-o pătură şi l-a aruncat pe un câmp dintre Brașov şi Tărlungeni. Bărbatul a scăpat şi de salteaua plină de sânge pe care a aruncat-o pe un câmp din Hărman. La două zile după crimă, Adrian Moga a fost cuprins de remuşcări şi s-a predat poliţiştilor.

„Inculpatul a fost trimis în judecată sub acuzaţia de omor, infracţiune care are o pedeapsă cuprinsă între 10 şi 20 de ani de închisoare", ne-a declarat Sanda Mateş, prin procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite