Încă o farmacistă ucisă la Braşov! Bătută, sugrumată şi abandonată în câmp FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele concluzii ale medicilor legişti arată că tânăra de 29 de ani a fost ucisă în bătaie cu pumnii şi picioarele. Principalul suspect al anchetatorilor este concubinul femeii care este, în prezent, audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Poliţiştii au intrat în alertă în seara zilei de 20 iulie. Atunci cumnatul Elenei N. (29 ani) a reclamat dispariţia femeii. Bărbatul o căutase şi acasă şi la serviciu. Femeia era văduvă şi locuia într-un apartament închiriat alături de fetiţa ei de 5 ani. Copila a povestit că, în seara zilei de 19 iulie, mama ei i-a făcut baie şi a dus-o la culcare. Dimineaţă când s-a trezit era singură acasă, fapt care i-a alertat pe oamenii legii.

Corpul a fost găsit în tufe

Peste 100 de poliţişti au scotocit tot oraşul în căutarea tinerei. Azi-noapte trupul ei a fost găsit în nişte tufe pe drumul dintre Braşov şi Tărlungeni. Se pare că trupul a fost dus acolo chiar cu maşina femeii care a fost găsită pe strada Saturn. „În seara zilei de 20 iulie am fost sesizaţi de dispariţia femeii. 120 de poliţişti au lucrat non stop la acest caz", a declarat comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

image

Urme de sânge în casă

Imediat după descoperirea cadavrului anchetatorii au percheziţionat apartamentul femeii. În dormitor şi în baie au fost găsite mai multe urme de culoare brun-roşcat care s-au dovedit a fi urme de sânge. În plus anchetatorii au mai observat că din locuinţă lipseşte o saltea care a fost găsită ulterior în localitatea de Hărman.

image

Primele concluzii ale medicilor legişti arată că femeia a avut parte de o moarte violentă. Cel mai probabil a fost ucisă în bătaie după ce a fost lovită, în mod repetat, cu pumnii şi picioarele. Necropsia va fi cea care va stabili cu exactitate cauza morţii.

Audiat de procurori

Bănuielile anchetatorilor se îndreaptă acum spre bărbatul de 36 de ani cu care victima a trăit în concubinaj. Omul era divorţat şi avea doi copii.

image

Suspectul a fost reţinut şi este audiat de procurori. Pe lângă reclaţia de concubinaj cei doi aveau şi o relaţie de afaceri fiind asociaţi la o societate comercială. Dacă se dovedi că el este autorul, bărbatul va fi acuzat de omor şi riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani după gratii. Anchetatorii s-au ferit să ofere date suplimentare pentru a nu periclita mersul anchetei.

Update ora 12.50

Concluziile preliminare ale anchetatorilor au stabilit că moartea femeii a survenit violent, prin sugrumare.

„S-au mai constatat leziuni traumatice: hematoame, plăgi, excoriaţii, la nivelul capului, produse prin loviri repetate cu corpuri dure", a declarat procurorul Carmina Reit, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Ancheta în acest caz este în plină desfăşurare.

image

Înainte de a fi omorâtă, femeia şi concubinul ei au băut împreună câte un pahar de vin

Alte două farmaciste au fost ucise în stil mafiot, în decembrie 2006. cele două au fost împuşcate în cap, la locul de muncă. Criminalul nu a fost încă găsit cu toate că a fost acuzat, dar achitat, Alexandru Diaconescu.

CITEŞTE AICI CUM ALEXANDRU DIACONESCU A FOST Acuzat de crimă şi despăgubit cu 490.000 de euro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite