Bărbatul bănuit că şi-ar fi omorât iubita sub ochii copilului ei, prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva zile, o crimă oribilă i-a şocat pe făgărăşeni. O femeie a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuţit de concubinul ei, iar la scenă a asistat şi copilul acesteia.

Poliţiştii braşoveni, împreună cu colegii lor de la Sibiu, au reuşit să îl reţină pe suspectul în acest caz. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, găsit de poliţişti într-o locuinţă din comuna Ruja, judeţul Sibiu. 

Află de aici detaliile sângeroasei crime

„Din primele cercetări efectuate, a rezultat faptul că, pe fondul geloziei, în urma unui conflict spontan, suspectul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cuțit, în zona toracică, după care a fugit de la locul faptei. Suspectul a fost reținut și va fi condus azi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov pentru a fi audiat", se arată într-un comunicat al Poliţei Braşov.

„La data de 24.08.2011, procurorii au înaintat instanţei de judecată propunerea de arestare preventivă,  în lipsă, a inculpatului. Magistraţii Tribunalului Braşov au admis cererea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă, în lipsă, a acestuia pentru o durată 30 de zile. În cursul zilei de azi,  25.08.2011 inculpatul Gabor Ioan s-a predat la Poliţia Oraşului Agnita, urmare a demersurilor efectuate de organele de urmărire penală, punându-se astfel în executare mandatul de arestare“, se completează printr-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite