Crimă pasională la Făgăraş. O femeie a fost înjunghiată sub ochii îngroziţi ai fiului ei de numai cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.00, pe strada 6 Martie din Făgăraş.

Un bărbat de 27 de ani și-a ucis cu sălbăticie concubina chiar sub privirile disperate ale unui copil de doar 5 ani, potrivit bzf.ro.

Imediat după ce și-a dat seama ce-a făcut, bărbatul a fugit de la locul faptei, lăsând-o pe femeia de doar 25 de ani fără suflare în pat. „Într-un pat din imobil a fost identificat cadavrul unei localnice de 28 ani, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate în zona toracelui. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov, în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul", a declarat comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov.

Potrivit bzf.ro, cei care au alergat poliţia au fost vecinii şi asta după ce au văzut bâiatul de 5 ani plimbându-se speriat pe stradă şi cu hainele pline de sânge.

Din păcate, la sosirea ambulanţei femeia nu a mai putut fi salvată. Sora și cumnatul victimei se aflau la o nuntă când s-a petrecut tragedia. Cei doi spun chiar că nu au fost de acord cu relaţia lor motiv pentru care i-au dat bani bărbatului să plece din viața Angelei.

„El este un monstru și trebuie închis pe viață pentru ce i-a făcut surorii mele. Angela se despărțise de el și da,avea pe altcineva în viața ei. Am înțeles că el era foarte gelos și nu a vrut să înțeleagă că ea vroia să își refacă viața. Copilul nu e al lui, are alt tată, acum a rămas și fără mamă. Monstrul, uite ce i-a făcut! A înjunghiat-o de față cu băiatul!", a spus sora victimei, pentru aceeaşi publicaţie din Făgăraş.

Din primele cercetări a reieşit faptul că femeie, Angela M., de 25 de ani, a fost înjunghiată cu un cuțit, iar apoi a fost lăsată fără suflare pe pat.

Bărbatul care a înjunghiat-o pe Angela M. este căutat şi la această oră de poliţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite