Cristian Cioacă nu scapă de judecătorii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul a solicitat miercuri recuzarea completului care judecă dosarul în care bărbatul este acuzat de furt între soţi. Magistraţii au respins însă cererea poliţistul, astfel că dosarul rămâne la acelaşi judecător. Cioacă nu renunţă însă. A cerut strămutarea procesului în alt judeţ, iar solicitatea se judecă în martie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Avocata lui Cioacă, Maria Vasii, susţine că judecătorii braşoveni s-ar putea lăsa influenţaţi de jurnaliştii care mediatizează cazul şi l-ar putea condamna pe Cioacă pentru furt între soţi. În plus Cioacă a spus că la Braşov nu prea îi prieşte vremea.
De cealaltă parte, Crina Radu, avocata familiei Ghinescu a susţinut că poliţistul ar face orice pentru a tărăgăna dosarul.

Poliţistului Cristian Cioacă i s-a pus pata pe magistraţi

Bunuri de valoare

În dosarul privind furtul între soţi, poliţistul este acuzat că şi-ar fi însuşit pe nedrept mai multe bunuri de valoare care i-au aparţinut soţiei sale dispărute, Elodia Ghinescu, printre care haine de blană, bijuterii, ceasuri, costume populare şi cele două rochii de mireasă ale Elodiei. Deşi a fost acuzat de foştii săi socri că a vândut toate bunurile, poliţistul spune că „ele există 100% şi erau ale mele"

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite