Brazii ieftini de la Kronstadt s-au vândut în câteva minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.Adevărul
Foto.Adevărul

Cei 150 de brazi aduşi astăzi în Piaţa Sfatului de Regia Pădurilor Kronstadt s-au vândut în câteva minute. Asta pentru că preţurile au fost între 10 şi 30 de lei.

Toată săptămâna în Piaţa Sfatului se vor aduce câte 150 de brazi în fiecare zi. Dacă vrei să prindeţi un brad ieftin ar bine să fiţi de dimineaţă în zonă.
„Au fost tăiaţi 700 de brazi, din care 100 au fost donaţi la şcoli, grădiniţe şi creşe. La brazii tăiaţi de noi se adaugă şi cei proveniţi din confiscări, în jur de 500, astfel că, în total, vom scoate la vânzare 1.100 de brazi. Preţurile sunt la fel ca anul trecut fiindcă noi nu vrem să ne îmbogăţim. Este pădurea municipiului Braşov şi important este ca oamenii să aibă cu ce să petreacă", a spus directorul Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt, Dan Olteanu.

Citeşte aici cât costă brazii în celelalte pieţe din Braşov

Un brăduţ cu o înălţime cuprinsă între 0,7 şi 1,5 metri poate fi cumpărat cu 10 lei, unul cu o înălţime cuprinsă între 1,2 şi 2,5 metri va costa 20 de lei, iar un brad înalt de 2,5 metri va putea fi cumpărat cu 30 de lei.

Brazii în ghiveci, o alternativă

Direcţia Locală a Pădurilor Kronstadt scoate la vânzare şi brazi în ghiveci, care vor costa 70 de lei, dar numărul lor va fi mai mic decât anul trecut. „Vom aduce şi coroniţe de brad, care se vor vinde cu patru lei bucata şi vom vinde şi crengi de brad, zece bucăţi la un leu. Anul acesta vom oferi gratuit şi vâsc, ce provine din confiscări", a mai spus Dan Olteanu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite