Braşov: Petrecere caritabilă pentru Andreea Şerban, supravieţuitoarea accidentului de pe strada Carpaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii Andreei, supravieţuitoarea cumplitului accident de pe strada Carpaţilor, organizează în această seară, în Aroma Caffe, o petrecere menită să adune bani pentru ca tânăra să-şi poată continua tratamentul de recuperare.

Andreea Şerban este singura supravieţuitoare a teribilului accident, care a curmat destinele a două tinere de 20 de ani, pe 10 octombrie 2010. În urma impactului, Andreea a stat 23 de zile în comă. Acum, luptă în fiecare zi pentru a supravieţui unei semipareze pe partea stângă, care o împiedică să vorbească şi să meargă normal, motiv pentru care are nevoie de tratamente de recuperare. În plus, pentru că are sub 40 de kilograme, tânăra este foarte slăbită şi este internată în spital. 

Povestea fetei care a scăpat din maşina morţii

Prietenii Andreei Şerban îi sar din nou în ajutor! De data aceasta, petrecerea caritabilă va avea loc în Aroma Caffe, de pe strada strada Avram Iancu nr. 76, iar intrarea se va face începând cu ora 22.00. Intitulată „Dreptul la adolescenţă", petrecerea de mâine este menită să vină în spijinul familiei Andreei astfel încât tânăra să continue tratamentul de recuperare, să se însănătoşească şi să se poată bucura de adolescenţă.

VEZI AICI FOTO ŞI CUM A AVUT LOC ACCIDENTUL

Licitaţii pentru strângere de donaţii

Pentru a aduna o sumă cât mai mare de bani, prietenii Andreei s-au gândit să organizeze şi nişte licitaţii. Asftel, un tricou şi o minge semnate de FC Braşov, precum şi două inele personalizate de un brand internaţional, vor putea fi cumpărate cu această ocazie. Pe lângă suma adunată din licitaţii, în incinta cafenelei va exista o cutie pentru donaţii astfel încât fiecare „petrecăreţ" să contribuie cu o sumă cât de mică pentru însănătoşirea braşovencei.

Biletul de intrare la petrecere costă zece lei.

Oricine vrea să o ajute pe Andreea poate face donaţii în contul: RO 42 RNCB 058 204 780 781 0001, deschis la BCR.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite