Copilul rănit în accidentul de la Stupini rămâne în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima de 11 ani a fost rănită grav, ieri, în urma unui accident de circulaţie petrecut în centrul cartierului braşovean Stupini.

Copilul se afla într-o maşină marca VW Golf, cu părinţii, pe bancheta din spate. În urma impactului cu un autoturism de Prahova, al cărui şofer nu a acordat prioritate într-o intersecţie, băiatul a fost aruncat din maşină, prin parbriz, suferind mai multe traumatisme cranio-cerebrale.

Citiţi aici mai multe amănunte despre accidentul de la Stupini

Acesta a intrat în comă, fiind transportat, de urgenţă, la Spitalul Judeţean din Braşov, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale complexe. Deşi a supravieţuit operaţiei, la mai bine de 24 de ore de la accident, starea de sănătate a copilului este, în continuare, critică.

Starea pacientului este, din păcate, instabilă. Acesta este internat, în momentul de faţă, la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Braşov. A supravieţuit intervenţiei chirurgicale, dar este, în continuare, în comă profundă“, a declarat dr. Cristina Vecerdi, medic coordonator UPU-SMURD Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite