VEZI VIDEO şi FOTOGALERIE Accident cu patru victime, la Braşov. Un copil de 11 ani este în comă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a fost alertat, la numărul 112, la ora 11.40, că un accident cu patru victime s-a produs în cartierul Stupini.

16.15 Băiatul este, încă, în operaţie, iar medicii au descoperit că tânărul are mai multe fracturi interne şi ale toracelui. Potrivit doctorilor de la Spitalul Judeţean Braşov, copilul a ajuns în comă la unitatea medicală.

15.15 În acest moment, copilul de 11 ani se află pe masa de operaţie, iar medicii braşoveni încearcă să-i salveze viaţa. În acelaşi timp, tatăl băiatului are fractură la picior, dar nu a necesitat intervenţie chirurgicală.

După primele investigaţii, se pare că băiatul de 11 ani, care stătea pe bancheta din spate a autoturismului VW Golf, nu avea centură şi a sărit prin parbriz în urma impactului violent.

14.25 În jurul orei 11.00, şoferul unui autoturism VW Passat, înmatriculat în Prahova, nu a acordat prioritate într-o intersecţie, iar maşina acestuia a intrat în coliziune cu un autoturism VW Golf, care circula regulamentar.

Grav accident de circulatie la Brasov. Patru raniti, un copil in coma

StirileProTV.ro

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT

În urma impactului, maşina VW Golf a ricoşat într-un alt VW Golf, care era parcat pe marginea drumului. S-a intervenit pentru descarcerarea şoferului din autoturismul VW Golf, iar cele patru persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Judeţean“, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

14.10 Am primit un apel prin Dispeceratul Servicii de Urgenţă de la Braşov şi am fost solicitaţi să intervenim pentru a transporta un copil de 11 şi un bărbat în vârstă de 36 de ani, aflaţi în stare foarte gravă.

Însă, în urma investigaţiilor făcute de medicii de la Spitalul Judeţean din Braşov s-a decis că starea copilului este mult prea gravă, iar pacientul nu poate fi transportat la Târgu-Mureş“, a declarat medicul de pe elicopterul SMURD sosit de la Târgu-Mureş, Bartos Apor.

14.00 Victima de 11 ani este în stare gravă, având un traumatism cranio-cerebral sever, dar şi splina ruptă.

13.45 Întrucât starea de sănătate a copilului de 11 ani este critică, medicii braşoveni au hotărât că este mult prea riscant ca acesta să fie transportat cu elicopterul SMURD. Băiatul a rămas la Spitalul Judeţean din Braşov şi este supus, chiar în acest moment, unei intervenţii chirurgicale. Medicii sunt rezervaţi referitor la şansele de supravieţuire ale băiatului.

12.55 Elicopterul SMURD a sosit la aerodromul de la Ghimbav. Piloţii şi medicii aşteaptă ambulanţa cu copilul de 11 ani. El va fi transportat la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş

12.27 Şoferul unui VW Passat înmatriculat în Prahova nu a acordat prioritatea într-o interesecţie şi s izbit violent cu un VW Golf, care circula regulamentar. De aici, maşina a fost proiectată într-un alt autoturism, parcat pe marginea străzii. A fost descarcerată o singură persoană, şoferul (36 de ani) care circula regulamentar.

În schimb, copilul de 11 ani al acestuia este în comă şi a fost dus la Spitalul Judeţean de unde va fi reluat cu un elicopter, care îl va duce la Bucureşti sau la Târgu-Mureş. La accident au intervenit două echipaje ale SMURD şi autospeciala ISU de descarcerare.

11. 50 Potrivit primelor date, este vorba despre trei victime, incarcerate.Accidentul a avut loc în centrul cartierului, lângă biserică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite