Şerban Huidu ar putea plăti 800.000 de euro rudelor oamenilor pe care i-a ucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu a fost sobru pe toată durata procesului. Foto:Simona Suciu
Şerban Huidu a fost sobru pe toată durata procesului. Foto:Simona Suciu

Familiile a două dintre victime au cerut despăgubiri de 800.000 de euro. Pentru că Ioan Garbiş nu avea rude, în numele său nu s-au cerut despăgubiri.

UPDATE ora 15.00. Instanţa a dat un nou termen în 4 decembrie. Atunci vor fi audiaţi, soţia şi fiul lui Ştefan Balog, dar şi fiica Magdei Drăghici

.UPDATE ora 14.00 Magistraţii au audiat mail mulţi vecini ai familiei Balog, oameni care au fost martori la suferinţa soţiei şi a fiului lui Ştefan Balog, decedat în accidentul provocat de Şerban Huidu. Magistraţii vor să afle cât de afectaţi au fost fiecare în parte după tragedie. Abia la finalul tutror audierilor jduecătorii vor decide cuantumul despăgubirilor.

Şerban Huidu a primit doi ani şi şase luni cu suspendare pentru accidental produs în octombrie 2011. Magistraţii şi-au motivate sentinţa prin faptul că vedeta TV a avut remuşcări şi este o persoană integrată social, astfel că o pedeapsă cu executare nu-şi avea rostul. Rudele victimelor au făcut recurs.

Şerban Huidu foto: Stelian Grăjdan

Click pe poze pentru mai multe imagini cu Şerban Huidu

Astăzi începe şi procesul civil al lui Şerban Huidu. Rudele celor morţi în accidentul rutier cer despăgubiri în valoare de 800.000 de euro - soţia lui Balog Ştefan 200.000 de euro, fiul acestuia 200.000 de euro, iar fiica Magdei Drăghici 400.000 de euro. Aceste pretenţii au fost formulate în vară, iar Şerban Huidu a spus că nu se opune acestor cerinţe şi este pregătit să plătească. Râmâne de văzut ce vor decide magistraţii.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Şerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Timişul de Sus în 16 octombrie 2011, în timp ce se afla la volanul autoturismului personal, când a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar de la Braşov spre Predeal. În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar alte două în drum spre spital.

Citiţi aici reacţii de la pronunţarea sentinţei

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite