Maratonistul Andrei Roşu a intrat în Cartea Recordurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

World Records Academy a omologat, marţi, recordul braşoveanului care a alergat 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente.

În ultimii doi ani, Andrei Roşu a alergat la maratonul Australiei, la Eurasia Marathon, Antarctica Ice Marathon, Maratonul Sahara, Everest Marathon, dar şi în curse din Noua Zeelandă şi Brazilia.

Braşoveanul Andrei Roşu a mai apărut în Guiness Book, în 2010, după ce a fost primul care a bătut tobele la Polul Nord, unde a alergat în primul maraton din viaţa sa. Andrei a reuşit să parcurgă cele 14 curse pe cele 7 continente în 582 de zile, faţă de 730, cât punea condiţie Cartea Recordurilor.

Economist de profesie, braşoveanul Andrei Roşu este implicat activ în numeroase campanii sociale, inclusiv de strângere de fonduri, pentru fundaţii caritabile.

Andrei Roşu a alergat distanţa Braşov-Bucureşti în scop caritabil

Pe viitor vrea să organizeze un concurs de masă în iunie pe Transfăgărăşan, dar şi să participe la un ultra-triatlon, care va include proba de înot (7.6 kilometri), cursă cu bicicleta (360 kilometri) şi alergare (84 kilometri).

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite