VIDEO Mandate de arestare pentru brutele candidatului USL care au lovit cu pumnii şi picioarele o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii de la Judecătoria Rupea au decis să-i trimită după gratii pe bărbaţii care au fost înregistraţi video în timp ce lovesc bestial o femeie şi agresează alte persoane într-un bar din localitatea braşoveană Ticuş. Imaginile au şocat, ieri, o ţară întreagă.

Martorii spun că bătaia a fost pornită pe fond electoral, bătăuşii fiind trimişi de candidatul USL la primăria din localitate. Liderii USL au ignorat acest incident grav comis în campania alectorală.

"S-a stabilit că F.Constantin. în vârstă de 35 ani, din localitatea Hoghiz, a lovit cu pumnul barmaniţa localului şi încă trei persoane, cauzându-le fiecaruia dintre acestea leziuni ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale, iar C. Marian în vârstă de 33 ani, din localitatea Hoghiz, a lovit cu pumnul şi un box, trei persoane cauzându-le acestora leziuni ce necesită pentru vindecare între 7 şi 14 zile de îngrijiri medicale", se arată în comunicatul IPJ Braşov.

Documentul mai arată că, după ce au examinat probele, magistraţii au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei doi se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Braşov.

Bătaie cu iz electoral

Cei patru bărbați s-au năpustit asupra barmaniței și au început să o lovească fără milă. "M-a scuipat, m-a trântit acolo și mi-a dat cu pumnii și picioarele", povestește barmanița.

Agresorii și-au descărcat furia și pe ceilalți oameni din bar care au spus că și ei îl vor vota pe actualul primar, informează postul de știri România TV.

Martorii susțin că cei patru bătăuși sunt apropiați de-ai fostului primar.

Primarul din Ticuş, fost candidat PNG în 2008, actualmente candidat PD-L spune că bătaia a fost clar pusă la cale de contracandidatul său, Emil Mircea Şchiopea, consilier local şi candidat USL la fotoliul de primar.

Emil Mircea Şchiopea nu a putut fi contactat momentan pentru un punct de vedere.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ!

CITESTE AICI EDITORIALUL Bestiile din slujba partidelor!

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite