GALERIE FOTO și VIDEO Accident cu cinci morţi pe DN 13, Drumul Morţii! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viteza excesivă a mai făcut o victimă pe Drumul Morții. În numai 24 de ore au murit șase persoane. Primul accident rutier grav s-a produs miercuri, în jurul orei 18.15, pe DN13, la ieşirea din Braşov spre Sighişoara. Dimineața aceasta, la ora 7.20, pe același drum, un TIR și un microbuz s-ai izbit în plin.

CITIŢI AICI MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ALE FAMILIILOR ÎNDOLIATE DIN SIBIU ŞI VEZI IMAGINI VIDEO DE ACASĂ DE LA PATRU DIN CELE CINCI VICTIME

Azi-dimineaţă, în jurul orei 8.00, un alt accident grav, cu o persoană decedată, a avut loc pe DN13, Drumul Morţii, între Sighişoara şi Târgu-Mureş

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.20 pe DN 13 Târgu-Mureş- Sighişoara, în dreptul localităţii Vălenii de Mureş. În acident au fost implicate un autotren şi un microbuz de marfă. Din primele cercetări rezultă că şoferul microbuzului a decedat.

CITEŞTE ŞI:

Şirul tragediilor de pe DN 13 - „Drumul Morţii“

UPDATE 11.00 Echipajul de descarcerare al ISU Mureş a fost solicitat să intervină azi dimineaţă la accidentul de pe DN 13. La faţa locului, pompierii mureşeni au constatat că şoferul microbuzului de marfă era decedat, trupul său fiind prins între fiarele contorsionate ale maşinii. citește aici detalii!

Cinci morți aseară, la ieșirea din Brașov

7 iulie, 10.30 La un moment dat, la ieşirea din Braşov, în cartierul Stupini, este un loc unde şoseaua se îngustează de la două benzi de circulaţie pe sens la o singură bandă. Se pare că şoferiţa, în vârstă de 64 de ani, nu a obsevat marcajele sau nu a calculat bine traiectoria de mers.

Ea a fost acroşată uşor de un alt autoturism şi a ajuns pe contrasens de unde venea un autocamion. În urma impactului, şoferiţa şi cele patru pasagere, ultimele cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, au murit pe loc
", a spus comisar şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvînt al IPJ Braşov.

Se pare că victimele erau toate colege de muncă și se întorceau acasă, la Ocna Sibiului, de la o întâlnire de afaceri care a avut loc la Brașov.

20.15 Femeile aflate în autoturismul Opel albastru, care au murit pe loc, erau din Ocna Sibiului. Şoferul TIR-ului care a intrat în coliziune cu maşina mică, Vasile Spânu, de 50 de ani, a povestit cum s-a întâmplat nenorocirea. „Eu veneam de la Sighişoara, circulam pe banda mea, iar dintr-o dată, în faţă mi-a apărut un Opel.

image

CLICK mai sus pentru mai multe imagini de la intervenţia medicilor

Femeia de la volanul autoturismului a încercat să depăşească, prin dreapta, pe banda unu un alt TIR. Nu a reuşit să efectueze manevra de depăşire fiindcă de la patru benzi, în această porţiune de drum s-a revenit la doar două, câte una pe fiecare sens de mers.

image

CLICK mai sus pentru imagini terifiante de la accident

Autoturismul s-a lovit de capătul de pod şi a fost acroşat de TIR-ul pe care a vrut să-l depăşească. A intrat pe banda mea şi s-a oprit sub roţile autotrenului pe care îl conduceam. Am virat maxim stânga, însă mi-a fost imposibil să evit impactul“, a declarat şoferul

image

CLICK pe pozele de mai sus pentru mai multe imagini de la intervenţia pompierilor

19.45 Poliţiştii rutieri au restricţionat traficul pe ambele sensuri ale DN 13, la ieşirea din Braşov spre Sighişoara pentru a efectua măsurători. Coloanele de maşini se întind pe câteva sute de metri. Cei care vor să ocolească zona sunt sfătuiţi să meargă pe DJ 103, prin Bod şi Sânpetru.

19.25 Accidentul s-a produs pe podul de la ieşirea din Braşov spre Sighişoara. În Opelul albastru înamatriculat în Sibiu se aflau cinci femei, cu vârste de peste 40 de ani, care au decedat pe loc. Şoferiţa autoturismului a încercat să depăşească un TIR, pe linie continuă, dar ţinând cont că vizibilitatea era redusă, podul fiind în curbă, s-a izbit frontal de un alt TIR care venea regulamentar pe sensul opus.

18.58 Accidentul rutier a fost înfiorător. Pompierii militari ne-au confirmat că este vorba de cinci morţi! Din primele date, a fost vorba de o coliziune frontală înte un autoturism care a intrat în depăşire şi un TIR.

18.25 Potrivit primelor informaţii de la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, sunt cinci victime încarcerate.La faţa locului au plecat mai multe echipaje ale SMURD şi autospeciala de descarcerare.

Accidentul s-a produs la ieşirea din Braşov spre Sighişoara, în zona cartierului Stupini.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite