Victimele atentatului din Oslo, comemorate la Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia şi prietenii din România a lui Karin Elena Holst, tânăra dispărută în atentatul de la Oslo, au organizat în această seară, de la ora 19.00, în centrul oraşului Codlea, un eveniment de comemorare a victimelor şi de susţinere a familiilor celor afectaţi în urma atentatului din Oslo.

EXCLUSIV Una dintre persoanele dispărute în masacrul din Norvegia este o tânără din Codlea

Zeci de codleni s-au adus adunat pe promenada din oraş şi au aprins lumânări lângă două placarde, pe care familia lui Karina a scris un mesaj prin care a vrut să transmită că este alături de familiile celor afectaţi de atentat.

Rudele lui Karin, prezente la comemorare, nu şi-au pierdut speranţa că fata încă mai este în viaţă. „Karin este un copil minunat, Singurele mele cuvinte sunt legate de speranţă, în rest nimic. Am venit să aprindem o lumânare şi până nu suntem siguri de un răspuns încă sperăm", a spus unchiul lui Karin, Răzvan Niculescu.

image

Click pe imaginile de mai sus pentru a vedea fotogaleria de la comemorare.

Deocamdată, Karin nu figurează pe lista persoanelor decedate. „În fiecare zi la ora 18.00, ora Norvegiei, şi 19.00, ora României, Poliţia din Norvegia anunţă pe site-ul oficial numele persoanelor identificate în urma analizelor ethnic-ştiinţifice. Până în acest moment, Karin Elena Holst nu a fost ientificată printre victime. Mama ei a transmis că speranţele sunt deşarte, iar familia şi prietenii au cerut discreţie şi să le fie respectată intimitatea în aceste moment grele", a spus organizatorul evenimentului, Erwin Albu.  

Codlenii care s-au adunat pe promenade din Codlea au venit să-şi exprime solidaritatea faţă de suferinţa familiilor celor afectaţi în urma atentatului.

 „Am venit să comemorăm morţii şi pentru părinţi ei, care o aşteaptă. O cunoşteam. Era o fată foarte frumoasă la suflet", a spus Genoveva Neculai.

„Am venit pentru fata decedată. Şi eu am avut copil şi ştiu cum e să îl pierzi, tocmai de aceea am venit să aprind o lumânare", a spus Elsa Roth.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite