Trei tinere din Braşov au ajuns la spital după ce au consumat produse etnobotanice UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei minore, care au consumat plante etnobotanice, s-au simţit rău şi au fost transportate de urgenţă la Spitalul Clinic de Copii Braşov, potrivit brasovultau.ro.

UPDATE, Ora 16.00 Cele trei tinere internate la Spitalul de Copii au doar 16 ani şi sunt eleve la Colegiul Naţional „Aprily Loyos“ şi Liceul „Andrei Mureşanu“ din judeţul Braşov. O singură tânără internată la spital a fost mai lucidă şi le-a mărturisit medicilor că au tras câteva fumuri de ţigară de la nişte colegi.

„Trei tinere, care aveau în jur de 16 ani, au fost internate luni după-amiază cu intoxicaţie cu substanţe necunoscute.

Două dintre tinere erau agitate, iar cealaltă avea o stare de somnolenţă, spre comă. Fetelor li s-au făcut analize şi le-au fost suprevegheate funcţiile vitale“, a declarat Marcel Albean, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Copii Braşov.

Fetele locuiesc în Internatul Liceului „Andrei Mureşanu“ Braşov şi au fost extrernate marţi.

Ora 15.30 Etnobotanicele sunt o tentaţie tot mai mare pentru tinerii din judeţul Braşov. Trei tinere „visătoare“ au fost îngrijite de medicii de la Spitalului de Copii Braşov, după ce au consumat plante etnobotanice.

În luna noiembrie a anului trecut alţi trei tineri de clasa a IX-a, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, au fost internaţi în stare gravă la Spitalul de Copii din Braşov, după ce au inhalat etnobotanice la balul bobocilor.

VEZI FOTOGALERIE ŞI CITEŞTE AICI MAI MULTE AMĂNUNTE DESPRE CEI TREI ELEVI

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite