Tort cu stafilococ auriu, la cofetăria Delice din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din Sânpetru a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase, cu tulburări digestive, după ce a consumat un tort de la cofetăria Delice din Braşov.

Imediat după scandalul în care a fost implicat laboratorul Delice din Câmpina, de unde se aproviziona şi cofetăria de la Braşov, tortul a ajuns pe mâna inspectorilor de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Braşov.

Fiindcă au avut tulburări digestive şi au ajuns la spital, cei patru membrii ai familiei au reclamat firma de la care au cumpărat produsul. Ei au dus tortul cu probleme la sediul DSVSA duminică, 22 mai. „Rezultatele analizelor confirmă prezenţa stafilococului auriu în tort. Din tort au fost recoltate şi probe pentru depistarea bacteriei salmonela, iar mâine vom avea şi aceste rezultate“, a declarat Dr. Dorin Enache, directorul coordonator DSVSA Braşov.

Stafilococ auriu în prăjiturile Delice din Ploieşti şi Câmpina

Cofetăria Delice a fost închisă

Direcţia de Sănătate Publică Prahova a dispus suspendarea temporară a activităţii laboratorului din Câmpina, de unde erau distribuite prăjiturile şi torturile descoperite cu stafilococ auriu. Astfel, şi Cofetăria Delice din Braşov a fost închisă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite