Rebeca Neacşu, „prinţesa cu voce de aur“ de la „Românii au talent“, în concert la Opera Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce o ţară întreagă a admirat-o şi susţinut-o pe parcursul concursului „Românii au talent", Rebeca Neacşu va concerta, duminică, pe scena Operei Braşov.

Rebeca Maria Neacşu, de numai 8 ani, care s-a numărat printre cei 12 finalişti de la „Românii au talent" continuă şă bucure melomanii de toate vârstele. Tânăra solistă este invitata specială a concertului extraordinar al Corului de Copii Unison, programat duminică, începând cu ora 17.00, la Operă.

Rebeca Maria Neacşu este viitoarea stea a muzicii uşoare româneşti

Concertul va fi oferit de cei 72 de copii din corul Unison, grup din care face parte şi Rebeca. „Alături de colegii mei din corul de copii Unison mă simt întotdeauna acasă. Ei sunt cei care m-au susţinut şi au fost alături de mine mereu şi, în special, la semifinală când am cântat împreună pe scena concursului. Să cânt pe scena Operei este o onoare", a spus Rebeca.

Rebeca Neacşu merge în finala „Românii au talent"! Minunea de copil a impresionat întreaga ţară cu vocea sa puternică

„Românii au talent" i-a adus notorietate

Imediat după experienţa „Românii au talent", Rebeca mărturiseşte că a început să fie şi mai cunoscută în rândul melomanilor. „Participarea la acest show mi-a adus într-adevăr notorietate. Oamenii mă recunosc oriunde merg şi mă felicită, îmi spun că m-au votat iar eu le mulţumesc şi sunt bucuroasă că genul pe care l-am abordat pentru acest show este apreciat. De asemenea, datorită concursului mi-am făcut prieteni noi, este vorba despre ceilalţi concurenţi cu care ţin legătura", a mărturisit Rebeca.

Recunoscătoare pentru succesul ei ii este dirijorului George Dumitraşcu, de la Corul de Copii Unison, cu care face pregătire muzicală. „Rebeca este un copil foarte talentat, emotiv şi delicat, la fel ca toţi copiii cu care lucrez cu pasiune şi răbdare. Pe lângă calităţile vocale excepţionale, este un copil studios şi ambiţios", a mărturisit cel care o coordonează pe Rebeca.

Rebeca Neacşu, minunea de fată cu voce de înger, care a impresionat juriul de la „Românii au talent"

Rebeca ţine să mulţumească tuturor românilor care au susţinut-o pe perioada concursului de talente de la Pro TV: „Tuturor le mulţumesc şi le doresc multă sănătate. Îmi doresc să mă urmărească în continuare, iar muzica pe care o voi interpreta să le ajungă la suflet. Ţin să mulţumesc în mod deosebit domnului George Dumitrascu, dirijorul corului şi profesorul meu, managerului corului Unison, Cristian Lorand Fieraru şi părinţilor mei care mă sprijină chiar dacă uneori fac eforturi mari. Multumesc copiilor din Unison şi părinţilor lor", a ţinut să transmită Rebeca.

Braşoveanca Rebeca Neacşu, prima concurentă din Marea Finală „Românii au talent"

Pentru moment, Rebeca spune că nu va cânta operă, ci că va continua să cânte muzică uşoară pentru copii, unde speră să fie la fel de apreciată. „Sunt un berbec încăpăţânat şi ambiţios. Mă voi strădui în continuare să fiu din ce în ce mai bună, să mă perfecţionez, fiind la început de drum", a încheiat „prinţesa cu voce de aur".

Concert împărţit în două părţi

Concertul de la Operă va cuprinde două părţi. Mai întâi, publicul se va delecta cu pagini celebre din muzica universală şi muzica din repertoriul românesc. Concertul va fi însoţit de un decor special creat din lumini, videoproiecţie şi efecte speciale. „Cu Opera Braşov colaborăm din 2002. Duminică, Corul de Copii Unison si Rebeca îşi propun să ofere publicului braşovean o seară de excepţie. Cu siguranţă vom avea un frumos şi lung parteneriat. Rebeca va reveni cu bucurie pe scena Operei ori de câte ori va fi invitată", a declarat George Dumitraşcu, dirijorul Corului de Copii Unison.

VEZI AICI CUM A CÂNTAT REBECA ÎN FINALĂ

Biletele de intrare la spectacol se vând ca pâinea caldă. Dacă vreţi să o ascultaţi pe micuţa artistă şi pe ceilalţi copii din corul Unison, grăbiţi-vă să vă cumpăraţi bilete. Organizatorii au pus la dispoziţie câteva bilete fără locuri, care se vând cu doar cinci lei.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe
brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite