PORTRET Rebeca Maria Neacşu este viitoarea stea a muzicii uşoare româneşti (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la vârsta de numai şapte ani, Rebeca a reuşit să adune zeci de diplome, medalii şi trofee la concursurile de muzică pentru copii. Tânăra artistă vrea să reprezinte Braşovul la Festivalul „Cerbul de Aur".  

Rebeca Neacşu reuşeşte să cucerească pe toată lumea cu zâmbetul şi frumuseţea sa, dar şi cu glasul ei de înger. Prezenţa ei scenică şi implicarea afectivă fac ca micuţa artistă să surprindă plăcut juriile profesioniste alte festivalurilor de profil din ţară.

Rebeca s-a remarcat pe scenă încă de la vârsta de 3 ani. Recunoscătoare pentru succesul ei îi este dirijorului George Dumitraşcu, din corul UNISON, cu care ia lecţii de canto, şi profesionistei Simona Patriche, de la care învaţă să cânte la pian.

Vroiam să ajung ca acei copii care cântau la televizor. Fredonam melodii prin casă, aşa că părinţii m-au dus la o audiţie la domnul George Dumitraşcu, iar de atunci sunt membră a corului UNISON", mărturiseşte Rebeca.

Primul concurs televizat

La 4 ani, micuţa vedetă a participat la primul ei concurs de muzică. „Am fost la un concurs de copii, transmis la televizor, unde trebuia să demonstrez că îmi doresc şi că am de ce să devin vedetă", a spus fetiţa.

 De atunci, Rebeca a participat la numeroase concursuri în urma cărora a câştigat de la premii speciale, la premii I şi trofee. În 2009 a fost singurul copil care a reprezentat Braşovul la Festivalul „Mamaia Copiilor", iar anul acesta a câştigat locul II la categoria Speranţe.

image

Tot anul acesta, braşoveanca a ieşit pe locul II la categoria de vârstă 5-7 ani, la Festivalul Cerbul de Aur Junior, în luna iulie a câştigat locul I la Festivalul „Music for Kids", de la Iaşi, la care a adăugat şi trofeul la categoria ei de vârstă, precum şi titlul de Miss, la prima ediţie a Festivalului „Champions League" de la Râşnov.

„Coşarul", piesa norocoasă

Cele mai multe premii le-a câştigat interpretând piesa „Coşarul", pe care, cu siguranţă, nu o va uita vreodată. Cea de-a doua în ordinea preferinţelor artistei este piesa „Mie-mi plac reclamele".

ASCULTĂ AICI MELODIA PREFERATĂ A REBECĂI:

Dorinţa Rebecăi de a ajunge o mare artistă i-a determinat pe părinţi să facă toate eforturile pentru ca fata lor să-şi împlinească visul. „Am acasă un pian şi deja am început să compun piese. Cu ajutor, până acum am reuşit să fac trei piese", a declarat micuţa cântăreaţă.

Visează la „Cerbul de Aur"

Cel mai mare vis al Rebecăi rămâne acela de a evolua astfel încât să ajungă să reprezinte Braşovul la Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur".

Este foarte frumos pe scenă. Sunt bucuroasă şi emoţionată când mă aplaudă publicul şi sper ca braşovenii să se mândrescă cu mine după ce voi câştiga trofeul «Cerbul de Aur»", a mai spus Rebeca zâmbind.

Întrebări şi răspunsuri:

 Mai ai şi alte pasiuni?

Da, îmi place şi actoria şi modellingul. Acum un an am jucat în scurt metrajul „O familie", alături de Anca Sigartău, şi am făcut figuraţie specială pentru filmul „Aurora" de la Cannes. În plus sunt model pentru patru case de modă din Bucureşti.

Care sunt cântăreţele tale preferate?

Dorinţa mea cea mai mare este să ajung celebră şi frumoasă ca Shakira. Dintre cântăreţele din România îmi place foarte mult Anda Adam.

 

Ce-i place:

Îmi plac foarte mult dulciurile, pizza şi ciorbiţa. Îmi place când merg la concursurile de muzică, pentru că aşa reuşesc să-mi fac o grămadă de prieteni cărora le place să cânte", mărturiseşte Rebeca Neacşu.

Ce nu-i place:

Nu-mi place să mă joc cu păpuşile, pentru că mă plictisesc. Din când în când mă mai joc cu ele, când stau cu sora mea. Nu suport gândacii şi paianjenii. Mi-e frică de ei", a mai spus micuţa artistă.

Profil:

NĂSCUTĂ. 11aprilie 2003, Braşov.

FAMILIE. Părinţi şi o soră.

STUDII. Grădiniţa „To Be Us", Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite