Autorităţile norvegiene au confirmat familiei moartea Karinei Elenei Holst

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deocamdată informaţia nu a fost confirmată de poliţia norvegiană. În timp ce mama adolescentei de origine română şi-a pierdut orice speranţă, rudele fetei de la Codlea aşteaptă un miracol.

Ora 19.30. Numele lui Karin Elena Holst a fost publicat pe site-ul oficial al poliţiei norvegiene.

Ora 19.00 Surse apropiate familiei spun că poliţia norvegiană a confirmat familiei decesul lui Karin Elena Holst. Anunţul oficial va fi făcut, cel mai probabil, pe site-ul instituţiei. În fiecare zi, la ora 19.00, ora României, poliţia norvegiană anunţă numele victimelor identificate în urma analizelor ADN.

Presa norvegiană a anunţat moartea lui Karin Elena Holst la o zi după ce mama fetei, Anca Holst, a declarat că şi-a pierdut orice speranţă şi că aşteaptă din moment în moment să fie chemată să identifice cadavrul.

Totuşi, fratele femeii, care locuieşte la Codlea, a spus că speră într-o minune. „Karin este un copil minunat, Singurele mele cuvinte sunt legate de speranţă, chiar dacă sora mea a spus că e convinsă că fata e moartă", a spus unchiul lui Karin, Răzvan Niculescu. Zeci de codleni s-au adunat, vineri seara, pe promenada din oraş, pentru a comemora victimele atentatului din Norvegia.

Astăzi, într-o conferinţă de presă, reprezentanţii poliţie din Oslo au spus că au găsit şi identificat toate cadavrele de pe insula Utoya. Căutările continuă însă  cu un minisubmarin în apă, în jurul insulei. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite