Poliţiştii rutieri sunt cu ochii pe şoferii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută, ei au desfăşurat peste 150 de acţiuni pe linie de circulaţie şi au aplicat amenzi de peste 200.000 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, în perioada 7-13 martie, poliţiştii „au organizat și desfășurat 152 acțiuni pe linie de circulație, constatând 16 infracțiuni și aplicând 2.831 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 220.488 lei. Au fost ridicate, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 104 permise de conducere, dintre care 22 pentru alcool, 18 pentru viteză și s-au reținut 65 certificate de înmatriculare".

Citeşte şi:

Imagini spectaculoase din traficul ieşean: cum reuşesc unii şoferi să devină vedete în faţa camerelor de supraveghere (GALERIE VIDEO)

Numai ieri, poliţiştii de la circulaţie, au aplicat 348 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 28.486 de lei, şi au ridicat patru permise de conducere în vederea suspendării. La acţiune au participat 55 de poliţişti şi s-au folosit 15 aparate radar.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite