Imagini spectaculoase din traficul ieşean: cum reuşesc unii şoferi să devină vedete în faţa camerelor de supraveghere (GALERIE VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară“ vă propune pentru a fi comentate trei incidente petrecute pe străzile oraşului care puteau avea un final tragic.

Citeşte şi: Iaşi: Ziua şi accidentul în Bucşinescu (FOTO)

Dramele din traficul ieşean (GALERIE VIDEO)

Evenimentele rutiere s-au terminat, din fericire, doar cu pagube materiale. Ele puteau fi evitate însă dacă şoferii nu ar fi uitat să ridice piciorul de pe acceleraţie şi ar fi respectat regulile de circulaţie.

1.     Cascadorii cu jeep-ul în centrul oraşului

Incidentul din 13  octombrie 2010, care a avut ca protagonişti un autoturism Dacia şi un jeep, dovedeşte că mărimea maşinii te poate scăpa de necazuri chiar şi atunci când încalci regulile de circulaţie.  Din fericire, ocupanţii celor două autoturisme au scăpat cu bine.

2.     Adio amabilitate în trafic!

Doi conducători auto opresc pe strada Arcu, în dreptul Colegiului Naţional, pentru a-şi rezolva divergenţele. Unul dintre ei foloseşte un spray lacrimogen pentru a-şi pune la punct adversarul, apoi demarează în trombă.

3.     Unul se credea tramvai, altul invincibil

Şoferul unui autoturism Dacia care circula pe bdul Nicolae Iorga decide în dreptul Gării Internaţionale să facă stânga pe lângă refugiul din staţia de tramvai, în ciuda marcajului cu linie dublă, continuă. Poate că manevra ar fi trecut neobservată dacă din stânga sa nu ar fi venit un alt autoturism care mergea pe linia de tramvai.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite