Mama criminală din Braşov nu a avut discernământ când şi-a ucis bebeluşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma expertizei psihiatrice, specialiştii de la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti au stabilit că Monica Iudeanu (27 de ani) nu a avut discernământ atunci când şi-a ucis cu satârul bebeluşul de doar 6 luni. 

Surse din cadrul Institutului de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti au declarat pentru MEDIAFAX că Monica Iudeanu suferă de schizofrenie şi nu a ştiut ce face atunci când şi-a decapitat copilul. Rezultatele expertizei psihiatrice vor fi depuse la dosarul cauzei, aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. Monica Iudeanu se află în arest preventiv pentru 29 de zile.

Soţul femeii, Iosif Iudeanu, a declarat că aceasta avea demult probleme de sănătate şi că în anul 2007 ea a fost internată la Spitalul de Nevroze din Predeal. „Soţia mea este acum foarte tulburată şi confuză şi s-a văzut clar că starea sănătăţii ei psihice este foarte gravă. A mai avut ieşiri, dar nu mi-am dat seama că lucrurile avansează aşa de repede şi se pot agrava. În ultima vreme era interiorizată, trăia într-o lume a ei. Era absentă de multe ori", a spus Iosif Iudeanu.


Monica Iudeanu şi-a decapitat bebeluşul cu un satâr, în data de 24 februarie.

Monica Iudeanu a susţinut că a comis crima pentru a-şi oferi copilul ca jerftă Domnului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite